Käytiin taas maanantaina muskarissa, isikin oli mukana:) Nyt ei Emiliankaan kaikki aika mennyt ihmettelemiseen vaan helisteli marakasseja ja kolisteli kapuloita. Ei olis likka millään halunnut lähtee.

 

Tiistaina tein ikävän havainnon, Emilialla on flunssa:(

Koulussa oli kyllä turhauttavaa olla! Tuli irtoraivo kun olin tunnilla: eihän se ope osaa mitään!!! Tokko sinne kannattaa enää tiistaisin vääntäytyäkään, opiskelee kotona(taas)!

Keskiviikkona käytiin Emilian kanssa kaupungilla alennusmyynneissä: löydettiin tytölle pyöräilykypärä! Jos sais viritettyä fillariin istuimen niin päästäis hiukan helpommin ja nopeammin eri paikkoihin:)

Torstaina oltiin kestovaippahulinasuunnitelluissa: paikalla oli tietty Tiian tytöt, Sini ja Lotta jotka olivat kovin odottaneet Emilian tuloa! Kivakiva:) Illalla en mennyt tunnille kun kävin apteekissa etsimässä helpotusta Emilian flunssaan. Kupittan apteekista sain loistavaa palvelua vaikkei mitään rohtoa löytynytkään. Tänään on Mikan, veljeni, synttärit!! Hän täyttää ties monennenko kerran 25wee!!;)

Perjantaina käveltiin Emilian kanssa Mikan luo synttärikahveelle. Markokin tuli töitten jalkeen käymään siellä. Päästiin kyydillä kotiin:)

Tänään lauantaina tulee Emilian kummit ja sulho kylään, piiiiiiiiiiitkästä aikaa. Kiva juttu! Emilian vointi vaan alkaa huolettamaan:/ Yö meni yskiessä, samoin nyt päiväunet.. Pitäsköhän käyttää tyttöä lääkärissä, että saatais jotain limaa irrottavaa lääkettä...? Ittekseni tätä tässä pohdin kun Marko on töissä... Onnex se tulee jo tunnin päästä:) Kiva juttu! Sit se onkin kotona 2 päivää, menee töihin vasta tiistaina:)

Niin ja Joensuusta tulee pääsiäiseksi Markon vanhemmat sekä Kaisa, Emilian serkku! Kivaa!!:)