Nyt ei oo paljoo ollu innostusta kirjotella tänne kuulumisia, mutta jos nyt yritetään laittaa hiukan väliaikatietoja..

17.4 käytiin Pulsissa yleislääkärillä(se oli virhe ettei vaadittu lastenlääkäriä). Lekuri ei ollut varma onko korvatulehdus vai ei, antoi varoix antibioottia. Siitä asti on ollu tietty sairastelun seuralaisena ripuli:(

Tänään26.4. käytiin uudestaan Pulsissa, nyt lastenlääkärillä. Eilen loppu antibiootit ja Emilialla oli edelleen kuumetta! Joo, siis lääkäri oli tosi hyvä(Pasi Lehtinen), erikoistunut infektioihin. Totes heti,että molemmissa korvissa on tulehdus sekä lisäks vielä kehkoputken tulehdus:( Emilia sai Pulssissa heti lääkehöyryä, joka autto hiukan. Sit saatiin lisää yskänlääkettä ja uusi antibioottikuuri. Molemmat vahvempina. Ehkä tää tauti nyt lähtis. Happisaturaatio(meniköhän toi nimi oikein??) oli 92, lääkeöyryn jälkeen 95. Eli tytöllä on vaikeeta hengittää ja sitä tarttee tosissaan tarkkailla, jos huononee niin tarttee mennä takas. Meidän lääkäri päivystää tän viikonlopun eli päästään hänen vastaanotolle vielä. Hyvä niin. Mummo on viikonlopun Emilian kanssa, todennäköisesti. Mulla ja Markolla on 50wee juhliin meno.. Raskiinkohan lähtee??

 Koko tän rumban jälkeen meidän piti Emilian kanssa vielä mennä hakemaan auto Maskusta kun Marko lähti yön yli kestävälle asennuskeikalle Kajaaniin ja minne lie, firman pakulla. Eli ajeltiin bussilla Maskuun, Emilia nukahti välissä... Ajettiin muuten Piuhan ohi, terkkuja koko Patrakan perheelle;)

Ai niin. Nyt ukki ja mummo on just ohittanut Närpiön, ovat matkalla kotiin:)