Kylläpäs on pitkä aika sitten viimekirjoituksen, nolottaa ihan! Vaikka ei ole siis uutta tekstiä tullut niin kaikki on vallan hyvin! Kiirettä pitää. Ukki ja mummo tulivat takaisin etelään, joten olemme heillä, PALJON! Koskahan niillä menee hermot...??;)

Korva- ja keuhkoputkentulehduksista selvittiin kunnialla, nyt ollaan niin kuin niitä ei olisi ollutkaan!

Kirjoittelen pikaisesti kuulumisia kuvien kera, nehän kertovat enemmän kuin tuhat sanaa!:)

Vappuna olimme ystäviemme YO-kylässä, tässä olen lähtötunnelmissa.626622.jpg

Emilia oli silloin ukin ja mummon luona Nauvossa, kiitos hoidosta:)

Vajaa kuukausi sitten pidin kotona Kotigastronomi- kutsut. Voin tulla teillekin esittelemään tuotteita, jos haluatte;) No, siis näillä meidän kutsuilla oli osallistujina veljeni sekä hänen avovaimonsa(he eivät halunneet kuvaan) sekä tämä (varsinkin eturivin) varteenotettava asiakasryhmä:

Esko, Emil, Catarina, Emilia, Clarissa sekä Nella. Oli kivaa ja meno vauhdikasta:)

626621.jpg

Eräänä päivänä kokeilimme sormivärejä(kermaviili+elintarvikeväri=turvallinen sormiväri!). Tästä innostuneena Emilia löysi äidin huulipunan ja kokeili miten meikkaminen sujuu häneltä omin käsin, tässä tulos: tadaa!

626591.jpg

Mummolla ja ukilla on uusi koira, Ruusa. Maailiman ensteks ihanin haukku hauhau! Sitä Emilia saa repiä korvista ja halailla sydämensä kyllyydestä, Ruusa vaan nukkuu.

626565.jpg 

Mutta jos Emilia itkee niin silloin Ruusa-neitikin herää ja hätääntyy.

626624.jpg

Äitienpäivä meni rattoisasti. Yllätettiin mummo menemällä Nauvoon, vaikka puhelimessa sanoin ettei tulla kylään kun Raisiossa isomummin luona nähdään kuitenkin. Isomummin luona on sähköurut ja Emilia pääsi kokeilemaan vähän soittamista! Soitti muuten tosi nätisti:)

628775.jpg

Viime mummolan reissulla kävi vieraitakin! Olimme tulossa pihaan keskustanreissulta kun huomasimme pihassa ihan outoja vekotuksia!

626747.jpgPrätkäjengi! Eli äitini serkku, hänen vaimo, heidän tyttö ja hänen miehensä! Oli kyllä tosi kiva yllätys! Miäkään en ole heitä nähny moneen vuoteen! Samalla mummolareissulla tehtiin Emilialle sinne pihalle hiekkalaatikko

626760.jpg

Välissä kävimme kotona viettämässä Emilian nimppreita. Jouduimme pitämään ne päivää ennen sillä minä jouduin varsinaisena päivänä töihin:( SUURET KIITOKSET KAIKILLE EMILIAN KANSSA JUHLINEILLE! Oli varsin ihanaa huomata että postikin kulkee vielä, eli kiitos myös ÄIJÄLLE ja AILALLE sekä Joensuun UKILLE JA MUMMILLE! Tässä porukalla puhalletaan kynttilöitä

626573.jpg Kuvasta eoi näy, mutta kyntilät olivat kirjaimia ja niissä luki Emilia:)

Tulimme pari tuntia sitten mummolasta, siellä oli tosi kivaa! Minä-äiti sain rentoutua saunassa ihan yksin, maata riippukeinussa, istuttaa porkkanoita sekä salaattia ja Emilia sai käpötellä ympäri kartanoa. Meinasi yhtenä päivänä olla hiukan lämminkin! Onneksi ukki keksi vilvoituskeinon:

626675.jpg 

Ja taas kävi samalla reissulla kyläilijöitä. Emilian isomummi sekä hänen miehensä. Tässä tyttö valloittanut kaksi miestä kerralla:) Isi ja Reijo

626667.jpg

 

Jaahas, Emilia heräsi päiväuniltaa, kutsuhuuto kuuluu: ÄITIII!! Tässä vielä viimehetken pällistys:

626655.jpg