Edellisviikonloppuna Emilia taas nukkui huonosti. Mummo oli meillä joten ajattelimme ensin likan käyvän vain ylikierroksilla. Kuitenkin kun sunnutai-maanantain välinenkin yö meni huonosti päätimme tilata heti ajan Pulssiin. Samalla siis kun kävisimme joka tapauksessa viimeisen tulehdusketjun tarkastuksessa. Maanantaina menimme molemmat normaalisti töihin ja Emilia tarhaan, tyttö kun ei olltu päivisin mitenkään erillainen. Kuolannut oli tosi paljon jo onkin aikaa, ei muuta erikoista. Työpäivän jälkeen menimme Pulssiin ja saimme tuomion: toisen korvan tulehdus oli jatkunut antibioottikuurista huolimatta, lisksi oli tosi paha kurkkutulehdus. Siitä se kuolaaminen johtui! Nieleminen sattui liikaa joten kivempi olla nielemättä! Mutta ihmeen reipas likka, ei valittanut päivisin yhtään! No, soitto pomolle etten tuu kolmeen päivään töihin. Onneksi Ari oli ymmärtäväinen ja sanoi, että lapsen isänä hän ymmärtää tilanteen joten nou hätä, sairastakaa rauhassa!Kiitteli vielä meidän fiksua systeemiä: olemme vuorotellen tytön sairastuessa pois töistä. Viimeksi oli Marko pois, joten nyt olen minä.

Onneksi mummon luona on tilaa ja erilaista, kotona on paljon inhottavampaa sairastaa, menimme siis Nauvoon. Pari ekaa yötä oli kyllä ihan hirveää! Vähän väliä joutui nostamaan tytön ylös jotta hän hengittäisi! Onneksi pääsi välillä kuumaan kylpyyn joka joudutti rään irtoamista. Emilia ei uskaltanut ottaa porekylpyä

992832.jpg

Mutta mummon vahtiessa tyttöä, minä uskalsin, totta kai! Oli ihanan rentouttavaa!

992834.jpg

Loppuviikosta naurukin jo irtosi, kun oli pari hiukan paremmmin nukuttua yötä takana! Mummon kanssa on kiva peuhata! Kumpihan nautti enemmän??? Nämä kaksi ovat kuin liimattuina toistensa seurassa aina kun mahdollista:)

992836.jpg

Juu, ja sitten on sekin kivaa, kun mummolassa on ihan eri lelut kuin kotona! Nauvossa on retro-lelut, kaikki on mun tai Mikan vanhoja. Tässä on mun vanha nukke ja isän Mikalle tekemä keinuheppa josta Emilia tykkää hirveesti!

992837.jpg

Torstaina mun työnantaja soitti muissa asioissa ja kysys samalla vointia. Kun Ari kuuli, ettei olla paljoa parannuttu niin yhdessä tuumin päätimme että pidän perjantaina palattoman vapaan tytön hoitoa varten! Siinä on oikein esimerkillinen työnantaja, yksityisyrittäjä!! Tommonen kannustaa tekemään itsekin työnsä paremmin. Kuten äitini aina sanoo, hyvä kasvattaa hyvää!!!:)