No niin. Eilen aamulla oltiin kello 7.30 Pulssin viidennessä kerroksessa, jouduin herättämään Emilian lähtöä varten tunnin aiemmin kuin yleensä joten likan mielentila oli sen mukainen.. Saatiin oma huone jonne mentiin rauhoittumaan ja vaihtamaan sairaalavaatteet. Siellä myös saatiin esilääke, rauhoittava, ettei jännitä niin paljoa ja ettei tule niin suurta huutoa kun menee nukutukseen ilman äitiä.  Tässä ollaan "omassa" huoneessa, sairaalan vaatteet päällä, juuri lääke saatu.

1113322.jpg

Leikkukseen  mentiin noin varttia vaille yhdeksän ja vähän vajaa yhdeltätoista tuli hoitaja hakemaan minua aulasta, että "nyt on putket laitettu ja kitarisa poistettu. Tyttö ei ole vielä herännyt ja saan mennä viereen." Emilia tosiaan nukkui vielä, mutta heräsi tosi pian, anestesialääkärin mukaan vähän liian aikaisin. Nuo nukutuslääkkeet tekevät joistakin lapsista ärtyisiä ja Emilia oli äreä seuraavan tunnin. Tunti kun oli vierähätnyt niin tuntui äidin pikku tyttö palaavan ennalleen:) Tuosta vielä tunnin päästä saatiin jo limujäätäkin syötäväksi. Sekös maistui, ekan kerran elämässä!

1113325.jpg

Tässä vielä kuva koko huoneesta, ei iso mutta riittävä. Oma telkkukin oli;)

1113326.jpg

Hoitaja toi Emilialle vielä pehmokoirankin kun oli ollut niiiin reipas:)

1113331.jpg

Sitten kello olikin jo yli kahdentosita ja saimme lähteä kotiin:) Tyttö halusi välttämättä kävellä itse kaikki käveltävät matkat!

Iltapäivällä huristeltiin suorinta tietä Nauvoon Mummolaan, siellä on kaikkein kivointa sairastaa:) Tänään torstaina me vanhemmat tultiin Turkuun huomisten työvuorojen takia, Emilia sai jäädä vielä Nauvoon. Menemmehän me sinne heti huomenna viikonlopun viettoon:)