Varmaan joitan sivun lukijoita kiinnostaa tietää myös pelkästään lasten kuulumisia, mittoja ym... Tässä tulee!

Ella: Strateegiset mitat 3kk neuvolassa oli 62cm/5810g, käyrien mukaan pitkä hoikka tyttö(tällä hetkellä siis vaatekoko 68 on aika hyvä).Todella tarkkaavainen ja jäntevä.  Emiliaan verrattuna Ella on hiukan vaativampi hoidettava ja herkempi. Päivärytmi kulkee ½-"h sykleissä, hereillä olosta nukkumiseen. Aamu alkaa 7.30 paikkeilla ja ilta päättyy klo20-21. Yöllä tytteli syö 1-4 krt, eli pahimmillaan heräillään parin tunnin välein. Onneksi nukkuu aivan vieressäni niin ei tartte nousta ylös asti:) Ella naureskelee paljon ikeänillään, nyrkkiä tungetaan tiiviisti suhun. Tuttia parempaa imeskeltävää löytyy keskisormesta ja nimettömästä. Ääntelee paljon ja välillä säikähtää reppana omaa ääntään, varsinaisesti nauraa ei vielä osaa.

 

Emilia: Strategiset mitat 2½v neuvolassa oli 92cm/16kg(etenkin paidat on hyvä olla jo kokoa 100 tai jopa enemmän). Motoorisesti ja kielellisesti taitava tyttö, neuvolankin mukaan.

Tahtoa koetellaan välillä rankallakin kädellä, paras "sanavalta" tyttöön löytyy allekirjoittaneelta, kerran päivät yhdessä vietetään. Emilia nukkuu vielä päiväunia 1-2½h ja painattaa ihan omatoimisesti lounaan jälkeen pisun kautta petiin:) Siitä ei tarvitse sanailla kuten illalla nukkumaanmenosta. Silloin kuuluu usein "tuu viekkuun!" huuto..

Likalla on loistava huumorintaju! Ou mai gaad! Voi mahotonta! Äiti on vähän höpö! Emilia juskuttaa! Älä kituuta(=kutita)! ovat usein kuultuja lauseita:) Yksi hyvä tuli tässä eräänä aamuna kun ehdotin ulos lähtöä.. "äiti, tosi hyvä idiootti!" tarkoitti siis tosi hyvä idea...:D Kerran mentiin letkana ahtaassa tilassa, kummitäti Emilian perässä ja piti Emiliaa hartioista yrittäen hiukan vauhdittaa menoa. Tyttö tuumi närkästyneen loukkaantuneella äänellä "älä toni mua!"