Oltiin viime viikonloppuna nostamassa venettä, tartteekin siirtää siitä otetut kuvat koneelle...
Varsin hauskaa oli istua traktorissa veneen nostohommissa ja vastata lääkärille puhelimeen! Olin aiemmin siis jättänyt soittopyynnön johon hän vastasi.. Pyysin Mairea kirjoittamaan Emilialle uusiksi astmalääkkeet kun ilman niitä ei näemmä pärjätä:( Harmittaa kun pieni joutuu koko ajan ottamaan jotain mömmöjä.. Kaiken kukkuraks nää mömmöt eivät olleet mitään halpoja! Reilun kuukauden satsi 95e!
Perjantaina kun mentiin Nauvoon niin Emilia oli kovin väsyneen oloinen, menasi nukahtaa autooon! No, mummon syliin kun pääsi perillä niin tytöltä tuli oksennus suoraan mummon naamaan ja käsilaukkuun! Hyi yäk! Lisäsatsi tuli mun rinnuksille ja maahan josta Ruusa-koira yritti tulla syömään sitä, YÖÖÖK!! Tytöllä oli melkein 40 asteen kuume koko päivän, mutta seuraavana päivänä ei mitään! En tiedä mikä tauti oli, mutta tommosta on nyt kuulemma ollut liikkeellä. Pelkäsin sen tarttuvan Ellaan, mutta ei onneksi niin käynyt. Ehkä edellisen viikon antibioottikuuri vielä vaikutti sen verran suojaavasti..
Tällä hetkellä ollaan astamoireita lukuunottamatta suht terveitä. Tarhassa on enterorokkoa liikkeellä, sitä hiukan pelkään... Perjataina mennään ottamaan Emilialle influenssarokote, Ella ei sitä ikänsä takia vielä saakaan:(