Tää blogin pito alkaa olee aika yksitoikkoista... Koko ajan saa kirjotella vaan sairastamisista:(

Emilian takia lähdettiin lääkäriin keskiviikkona kun tuntui ettei köhä lopu koskaan. Siinä lääkärin kanssa turistessa sain neuvon häneltä, että myös perheen pienimmän sekä äidin olisi hyvä mennä lääkäriin. Tein työtä käskettyä ja käytin Ellaa tänään lääkärissä, samalla lääkäri tutki mutkin:) Tulokset:

Emilia: pitkittynyt poskiontelotulehdus. Tällä hetkellä lääkityksenä Zinnat-antibiootti, Naso-nenäsumute(avaamaan), Nasonex-kortisoninenäsumute, Singulair-rakeet(astmaan), Ventoline evohaler(hengitysteitä avaava), Flixotide evohaler-kortisonisumute

Ella: molemmissa korvissa kova välikorvatulehdus. Lääkkeiksi tuli Clavurion-antibiootti, nasolin-nenätipat

Anu: keuhkoputkentulehdus ja poskiontelontulehdus. Lääkkeiksi tuli mulle Clavurion-antibiootti, Ventoline diskus(hengitysteitä avaava), Seretide diskus kortisoni(astmaoireisiin), Avamys nenäsumute(glukokortikoidi)

Jotta näin... Ei oo juhlavat tunelmat meilläpäin.. Mutta laitetaan nyt kuviakin todisteeksi, että on meillä muutakin elämää kuin sairastaminen!

Tässä eräänä päivänä mentiin hakemaan isiä töistä turhan ajoissa.. Mentiin viereiseen Seikkailupuistoon leikkimään. Siellä on mm nämä ihmisjätit joita Emilia ensin pelkäsi, mutta kun näytin niiden olevan kilttejä niin johan tyttökin alkoi kiipeilemään!

1973424.jpg

Yksi ilta minä, Ella, mummo ja Mika lähdimme mummon lapsuuden mökkiä katsomaan. Siellä Askaisissa mummo on viettänyt paljon kesiä nuorena! Tässä kuva mökin viereiseltä mäeltä josta näkee hyvin millaisella vesialueella mökki on. Tosi ihanan näköinen mökki, tosin nykyään huonolla hoidolla:( Puut olivat kuulemma kasvaneet kauhesti, eikä mikään ihme! Onhan aikaa kulunut välissä 40v

1973433.jpg

Tässä kuva lapsista Emilian kummien luona. Valitettavasti kuvan laatu on huono, sillä huoneessa oli aika pimeää ja puhelimen kamera käytti omaa salamaa. Kutenkin, edustalla istuu Emil, suht vieressä Emilia ja taustalla Ella kaukalossaan. Heinosten kanssa ollaan vietetty paljon aikaa, ja meil on tosi kivaa yhdessä!

1973442.jpg