Kolulua on nyt takana reilu viikko ja se aika on sujunut rivakasti! Mitään ihmeempää ei olla vielä päästy käsittelemään. Kirjanpidossa ollaan vähän tiliristikoita tehty ja joillekin se on varamsti ollut uutta. Mähän kävin (kaiketi) 2006 avoimessa Ammattikorkeassa muutaman opintoviikon kirjanpitoa jossa käsiteltiin pääasiassa tiliristikoita joten mulle se oli muistin virkistämistä. Sisäistä kirjanpitoa on ollut vasta 1 h, mutta sen perusteella sanoisin aihetta kiinnostavaksi Kiva puoli tossa koulussa on, että kaikki tunnit on pelkkää erikoistumista eli esim äidinkieltä, biologiaa tms ei ole ollenkaan

Emilia on ruvennut tykkämään päiväkodista yhä enemmän, tänään tuumasi ettei hän lähde ihan vielä vaan kohta! Ellalla taas tämä viikko on mennyt oikein mallikkaasti! Tyttö on puhua pälpättänyt kuulemma ja naureskellut Hoitajien kanssa on ollut paljon kivempi vaihtaa nyt kuulumisia kun vastassa on ollut iloiset kasvot. Viime viikolla joka päivä vastassa kun oli vähän myrtsi ilme ja kuului vaan kuinka huonosti on mennyt Toivottavasti tämä hyvätuulisuus neidillä jatkuu! Siis viime viikko meni parin ekan päivän jälkeen ihan penkin alle..

Tänään oltiin juhlimassa Mikan synttäreitä! Annis oli väsännyt hienon maapallokakun(herkullisilla täytteillä!) ja hyviä pitsakierteitä, slurps!!

Illalla kun olin Emilian kanssa pikaisten askartelemisten jälkeen pötköttämässä tytön sängyssä kuuntelin Ellan ja isin iltapuuhia. Ella raahas potan keskelle kylppäriä istui ja pälpätti vieressä pyörivistä kissoista. Hetken päästä neiti pingahti ylös ja ilmoitti: "isi katopas, tuli hieno kakka!" Ensiksi: tosi pitkä lause, viisi sanaa taivutettuina! Toisekseen: Ellalla on ollut kakan suhteen nyt omimista eli halunnut kakkia vaippaan, siis siinäkin asiassa taphtuu edistystä!!