Taas vaihteeksi on päässyt aikaa vierähtämään sitten viimekirjoituksen. Ella aloitti harjoittelemaan puistotätin hoidossa oloa elokuun lopulla. Neiti otti asian tosi hienosti, ensin.. Tässä neiti katselee muiden mehuhetkeä, ja liittyi lopulta joukkoon. Siinä istui vajaa parikymmentä mukulaa rivissä kuin kanat orrella!

Niinkaun kuin äiti oli mukana puistossa niin kaikki meni hyvin.. Kunnes koitti se päivä jolloin äiti jätti Ellan hetkeksi puistoon, koko sen ajan kun äiti kyyhötti kallion takana(n.15min) neiti huusi sielää täti sylissä..  Mutta onneksi muutaman harjoittelureissun jälkeen Ella on alkanut jopa viihtyä puistossa:)

Emilia aloitti syyskuussa päiväkodin osa-aikaisena. Tyttö on koko kuukauden mennyt innoissaan leikkimään ja  on iloinen pois hakiessa. Tuntuu siis viihtyvän. Päiväkodin väki on kertonut, että Emilia ei enää ole ujo  vaan on  reipastunut huomattavasti! Tosi kiva kuulla, aloin jo vähän huolestua..

Kivaa, että Emilia saa ikäistänsä seuraa ja Ella ulkoilua turvallisesti sillä aikaa kun äiti käy hoitamassa omia asioita ja siivoaa sekä ompelee. Tuntuu olevan kaikilla parempi mieli:)

Syyskuun alussa lapset olivat vielä Nauvossa ukin ja mummon kanssa, rauhassa, kuten Emilia sanoo. Puolin sun toisin tankkasivat toisiaan lappiin lähdön varalle;)