Sunnuntaina oli ristiäiset ja vauva sai nimekseen siis Ella Eveliina:) Kyllä siinä riitti touhua ja tohinaa! Ihan kauhee sähellys koko viikonlopun, juhlat meni hujauksessa, niin etten kernnyt edes tajuta! Ite en kerenny ees papin kans juttelee, vaan Marko pääsi kertoo kummien tiedot ja sopimaan kaikki asiat.. Jännitin koko viikon Emilian päiväunien sotkeentumista, ristiäiset kun oli klo 14.30 ja neiti viikolla veteli sikeitä vielä klo 15.. No, kai hän sit tajus, että nyt tarttee nukkuu lyhyemmät unet sillä heräs silloin klo 13.30, onneks! Meinaan jos unet menee ketuiks niin edes mummo ei pärjää tytön kans. Ella oli kuin pieni enkeli koko ajan, ei itkenyt yhtään!

1760098.jpg

Kaikkea kivaa tuli lahjaks Ellalle, kiitos paljon muistaneille:) Sormuss, kultaketju, molemmille tytöille ihanat zirkoniset E-kirjainkorut ketjuineen, kuvakehyksiä, lasienkelit, kastetodistuskäärö, tinavalokuvaalbumi, vaatteita, kummilusikka, uudinverho.. Kiitoskiitos:)

Kauheen kiirettä pitää näin kesäisin, ei kerkee sivuja päivittämään yhtään kun kaikki liikenevä aika ollaan ulkona! Monta reissua olis kerrottavana ja kuvia näytettävänä. Tytöt pitää kiireisinä: Emilia kun nukkuu niin Ella on hereillä ja toisinpäin. Ainoa aika on yöllä, mutta sekin vähäinen nukun mieluimmin.. Tarttis muistaa laittaa kuvia Kuralankylämäkireissusta, ratsastuskerrasta, veneretkistä ym... Kirjoittelen sit joskus syssymmällä;)

Ai niin, käykääs kurkkaamassa http://www.veikkis-kestovaipat.net/9 tunnistattekos sieltä jonkun?? Jos ette niin pieni vihje.. vaaleanpunainen vaippa oli ristiäisissä päällä meillä;)