Lähdettiin oman perheen kesken heti aamusta Pyhätunturille ihmettelemään vilskettä, vaan eihän siellä niin aikaseen liikkujia ollut.. Emilia sai rauhassa harjoitella hiihtoa ihan latua pitkin! Taitava tyttö!

Seuraavaksi mentiin laskemaan pulkilla mäkeä, kovaa kyytiä! Pulkkamäen vieressä oli kota jossa sai paistaa makkaraa ja jotta tuli saatiin aikaiseksi niin melkein siinä paloi kynnetkin kun ei ollut paljoa puita ja sytykkeitä.. Onneksi makkarat lämpesivät ja ovela keinon keksii: Ellan piti saada maitoa tuttipullosta eikä kodassa tietty sähköä/mikroa ollut niin pistinpä korkealle ritilälle maitotetran hiukaksi aikaa lämpiämään!!:D Oli siinä paikalle tulijoilla ihmettelemistä!

Kyllä se tunturi on kaunis, siitä ei pääse mihinkään! Mieli tekisi laskettelemaankin, mutta säälittää tuo kukkaro kovin paljon.. Päivän lystistä ilman omia vehkeitä köyhtyy noin 60e... Saas kattoo kuinka mun käy! Joka kerta tänne tullessa sanon, että nyt menen laskettelemaan mutten kuitenkaan ole kertaakaan raskinutL Samalla kertaa kävimme ostamassa tuliaisia Pyhätunturin Lettovillasta, ulkona oli kutsuva toteemi