Just ennen kuin mun koulu alkoi niin vaihdoin kukista mullat ja samana iltana sitten ajattelin että istutetaan siemenet kesäksi parveketta varten. Molemmat tytöt osallistuivat hommaan. Isille ohjelmoin Ellan kanssa chilien istuttamisen, niitä meni vähän useampi kuulemma yhteen koloon.. Emilian kanssa me istutettiin tomattia ja mansikkaa. Kuinka ihanaa on kesällä mennä omalta parvekkeelta hakemaan tarveaineita keittiöön..

Nyt tuosta istuttamisesta on siis aikaa vajaa 2 viikkoa. Tomaatit ovat kasvaneet hurjasti, mansikat alkavat hiukan näyttämään tarkasti katsottuna kasvun merkkejä. Tarttis ottaa kuva niistä nyt.. Chilejä tulee n.3-5 yhdestä istumutskohdasta, mutta ei se haittaa! Kaikkiaan kylvö on onnistunut tosi hyvin koska niin chilejä kuin tomaattejakin tuntuu tulevan reilut 10 kutakin Ehkä siitä liikenee osa Nauvoon Mansikoista ei siis ole vielä tietoa sillä niiden itämisaika on reilu kuukausi ja satokin tulee vasta ensivuonna. Onneksi mummolan mansikat tuottaa jo satoa

 

On muuten Emilialla ollut riemukasta katsoa tainten kasvua! Joka aamu ravataan katsomaan ovatko kaikki kasvaneet!

Pakko tähän samaan kehaista: Emilia osaa kirjoittaa! Oma nimi menee varsin sutjakasti, kirjaimet omilla paikoillaan. Muutkin sanat menee kun yhdessä "makustellaan" mikä kirjain tulee milloinkin. Vaikea puoli tuossa kirjoittamisessa vaan tuntuu olevan se, kun olisi paljon helpompaa Emilian mielestä kirjoittaa kuten esim arabit: oikealta vasemmalle! Liekö johtua tytön vasenkätisyydestä?