Hyvä se on tässä kohtaa vuotta ihmetellä, että minne kesä meni!

Aika on mennyt kuin siivillä, tunnit loppuu vuorokaudesta ja kalenterista päivät. Tutulla on sanonta, että hänen kalenterissa jouu ja juhannus on peräkkäin. Niin taitaa nykyään olla minullakin.

NO, joitain kuvia tuli kesälläkin otettua, laitetaan niitä tännekin kaikkien iloksi :)

 

Tosi iloisella asialla muuten kuvat alkaakin.. Kesäkuun alussa kävin kaupassa ja olin jättänyt auton rinteeseen Manhattanin pihalle. Käsijarru oli ilmeiesti pettänyt sillä kuulin kaaupassa kuulutuksen: "hopeinen farmariauto valunut parkkialueen läpi ruusupuskan joukkoon..." JEE!!! Ajattelin samantien ettei kellään muulla ole niin hyvä tuuri kuin mulla! Menin pihalle ja siellähän autoni nökötti, valtavan ruusupuskan keskellä! Niin pahasti jumissa ettei se omin avuin poistunut. Onneksi ystävällinen pakettiautoilija hinasi autoni ylös puskasta.. Etulokari roikkui, pohja"panssari" oli rikki, samoin apukuskin puolin sisälokasuoja.. Hiphei ku kivaa!

No, onneks sain jo parkkiksella laitettua lokarin takaisin paikoilleen, eikä muukaan uusiminen vuosihuollon yhteydessä ihan törkeän kalliiksi tullut.. Kuvasta ei tosin näemmä kerro tilannetta

Sain työkaveriltani kauhean kasan vaatteita tytöille, tässä niiden ihastelu meneillään. Ella onnesta sekaisin kun joukossa oli oikeat lasten korkokengät! Mut voi sitä harmia kun joutui toteamaan, että ne on siskolle sopivat eikä hänelle!

Prinsessaelämä on meillä erittäin kovassa suosiossa tällä hetkellä! Ella ei muuta suostu päälleen laittamaan kuin kiiltävää, ja hame! Kotiin tullessaan vaatteet lentää nurkkaan ja prinsessamekko päälle! Siis tämä buumi on erityisesti Ellalla!

Puistoilemassa. Huomatkaa Emilian puuttuvat hampaat ;)

Emilialla riittää vauhtia puiston karusellissa

Ella on meillä tosiaan se prinsessa ja Emilia rämäpää, kuten näkyy ;) Tavallaan. Toisaalta Ellakin on välillä aika hurja, riippuu asiasta.

Vilvoittelua kuumimilla ilmoilla, omalla pihalla. Alkaa amme vaan olee ehkä jo hiukan ahdas..

Nyt lähtee hampaita!!! Tai tämä hammas lähti jo keväällä, nyt on jo yks uus tullut ulos jo melkein kokonaan. Yhteensä on tainnut lähteä jo 7 hammasta!

Vaari ja mammakin kävivät kesällä ulkona syömässä ;) Siis meidän pihalla, oli kivaa :)

Käytiin tyttöjen kanssa Ruissalossakin uimassa. Rannan tuntumassa oli pontoonin päälle rakennettu sauna, liittyi imeiesesti johonkin tämän vuoden kulttuuritapahtumaan ;)

Käytiin myöskin Jarin ja Hannan luona Luonnonmaalla, huvilalla, uiskentelemassa. Oli hauskaa :)

Emilia opetteli Hannan kanssa uimista ilman kellukkeita