Onpahan taas ollut toimintaa!

Lauantaina aamu alkoi päin mäntyä:( Nousin sängystä ja kompastuin jonka seurauksena kaaduin lahjakkaasti: ensin päin seinää sitten suoraan keittiön lattialle. Onnex sain käännettyä itteni jotenkin niin etten suoraan mahalleni mennyt: vauva säästyi. Kävin tänään aamulla tarkistuttamassa tilanteen;) Matkaaja on muuten perätilassa.. Kohdun kannatin kiinnikkeet kärsivät eniten, sen takia oon ollu läes kävelykyvytön muutaman päivän.

Ton herkun lisäksi eilen mulla alkoi oksennustauti! Horkassa tärisin kotona, Emilia joutus olee DVD:n viihdyttämänä. Tulipahan sitten vielä likallekin ripuli! Ja Markon mahtava työnantaja ei päästänyt isiä kotiin hoitamaan meitä! Uhkauksia oli kyllä tullu vaikka millä mitalla! No, tän juhlan lisäks Markokin vielä sairastui! Onnex voi jättää sen läävän just kohta...;)

Mummo, ukki ja Ruusa olivat viime yön katsomassa tätä touhua. Tästä oli helpompaa jatkaa matkaa lappiin, ajomatka lyhenee parilla tunnilla kun ei tarvitse Nauvosta lähteä yhtä kyytiä ajamaan! Aika sissi se mummo! Torstaina oli leikkauksessa ja nyt köröttelee tuhannen kilometrin päähän! Mut lääkäri oli antanut luvan, joten mikä ettei:) Hyvää matkaa:)