Jaahas, nyt on tapahtnut ienessä ajassa vaikka mitä! Meillä oli mun kaveri Espoosta käymässä, ihana Mari:) Marin kanssa ollaan aikoinaan tutustuttu vaellusrippileirillä Muoniossa. Siitä asti ollaan satunnaisesti elämän kiireydestä riippuen ilman paineita pidetty yhteyttä, mielissä sitäkin useammin. Se on kyllä kumma juttu, että joidenkin ihmisten kanssa sitä vaan pystyy olemaan niin kuin olisi just nähty vaikka ois menny vuosikin viime näkemästä... Mulla Mari kuuluu tähän sakkiin:) Juu, Mari tuli viime torstaina ja oli yötäkin. Emilia otti Marin heti omakseen, oli niin kuin olisi joka päivä nähneet!

1105603.jpg

Tänään meillä oli hässäkkä heti aamusta asti. Aamu kahdeksalta hyökättiin ostoksille kaupunkiin. Viskattiin Marko Maskuun töihin ja mentiin Hanna-tädin töihin Joulu-myyjäisiin. Siellä oli vaikka mitä! Mulle tarttus matkaan kuusenalusmatto, kaulahuivi ja hattu:) Emilialla oli kivaa kun myyjäiset pidettiin Neuvolan tiloissa, sai leikkiä kaikilla erilaisilla leluilla. Emilia olikin jo viikon hokenut "Hanna-täti"ä, nyt sitten näkivät:)

Vähän täytyy kaiken hauskan lomassa kertoa lääkäri-kuulumisiakin. Keskiviikoksi 5.12 klo7.30 ollaan saatu aika Pulssiin kitarisaleikkaukseen ja korvien tuubitukseen:) Jeejee! Jos tästä likka parantuis:)