Ella oli pelkällä rintamaidolla 6kk asti kunnes alettiin syömään kiinteitä. Todellakin syömään, sillä se tyttö ei maistellut vaan popsi heti melkein purkillisen sapuskaa!! Siitä lähtien ruoka onkin maistunut hyvin:)
Ella ei vielä konttaa, ryömi eikä istu ilman tukea muuta kuin syöttötuolissa. Kierien menee paikasta toiseen:) Tänään ekan kerran näin tytön ryömivän!! Ensin otti yhden käden vedollisen itseään eteenpäin ja kun homman hokasi niin otti useamman. Emilia riemastui vieressä ja alkoi kiskomaan siskoa:D
Saas katsoa kuinka konttamisen ym käy, sillä kaikkea mikä lähettyvillä on niin tyttö tarraa kiinni korkealta ja yrittää repiä itsensä ylös!! Hommaan kelpaa lahje, sohva, tuolin/pöydän jalka, ihan mikä vaan!!
Yksinään hän viihtyy loistavasti!! Välillä kiljaisee tarkistaakseen ettei ole ihan yksin ja että apu on lähellä. Muuten touhuaa ja leikkii itsekseen pitkiä toveja. Tytöt tulevat isompina varmasti hyvin toimeen keskenään sillä hekottavat nyt toinen toisilleen ja Emilia hoitaa pikkusiskoa paljon ja tuumii vähän väliä, että "sit kun Ella on ispmi niin me voidaan mennä yhdessä hiekkalaatikolle ja keinumaan ja leikkiä yhdessä ja..ja..."
Ihanaa:)