Nyt on todettu mustaa valkoisella, että Emilia sairastaa infektioastmaa. Eli aina pienenkin nuhan tms tullen täytyy aloittaa astmalääkitys:(

Viime yö oli Emilialle tosi tuskainen, yski koko ajan. Varasin yöllä netin kautta lääkäriajan aamuksi. Taas suuri kiitos Maire Kaskille Pulssiin kun halusi tutkia paljon. Kehkoista ei kuulunut rahinoita eikä muuten löytynyt mitään, mutta Maire halusi Emilian käyvän keuhkokuvassa ja verikokeissa. Nyt on ollut kuulemma taas keuhkokuumetta liikenteessä:( Onneksi keuhkot olivat onneksi puhtaat, mutta CRP(=tulehdusarvo) oli 74 eli aika korkea. Tulehduksen syytä ei tiedetä mutta Kefolor-antibiootti taskussa lähdettiin apteekkiin. Samoin taskusta löytyi myös "iloinen" 250e lasku lääkärissä käynnistä:(  Pääasia kuitenkin on, että saatiin hoitoa Emilialle. Arvauskeskuksessa tuskin olisivat alkaneet kuvaamaan tai ottamaan mitään kokeita kerran ei keuhkoista kuulunut mitään..

Kamalaa olla itse vajaakuntoisena kipeän lapsen kanssa. Onneksi mummo tulee ilmeisesti keskiviikkona apuun kun saa vain itsensä ensin parannetuksi sairastelustaan.