Tässä ei oo kauheesti ollu energiaa kirjotella kuulumisia... Mitäs kaikkea tässä on tapahtunut viime kirjoituksen jälkeen..?

KUn oltiin satu päätökseen ton kurkku- ja kovartulehduksen antibioottikuuri niin käytiin uudestaan lääkärillä sillä ei tuntunu tyttö alkuunkaan terveeltä. Korvassa oli tietty vielä märkää(se kun ei lähe heti), mutta lekuri huolestui Emilian hengityksestä. Kuunteli ja irvisti, kuulosti pahalta. Epäili oikeaa astmaa ja määräsi inhaloitavaa ventolinea. Niillä kotiin.

Käytiin tänään jälkitarkastuksessa. Mä olin sitä mieltä että tyttö ei oo vieläkään terve ja menin vähän pelokkaasti, mitä jos ne sanoo Emilian olevan terve?? Oonko mä hullu ja kuvittelen kaiken?? No, en oo hullu oli tuomio. Emilialla on liimakorva ja infektioastma. Astmaan saatiin inhaloitavaa kortisonia. Ja huomiseksi saatiin aika korvalääkärille joka kertoo koska päästää korvien tuubitukseen ja kitarisojen leikkaukseen. Samalla käymme tutustumassa Pulssin sairaalaosioon jotta osaamme olla siellä sitten kun on leikkauksen aika. Sinänsä helpotus tuo leikkaukseen pääsy, ehkä tämä jatkuva sairastelu edes hiukan helpottuu sitten...?