Nyt sain kaivettua kuvia Emilian nimppareista:) Samalla isoisovanhemmat pääsivät katsomaan uutta vauvaa niin että Emilia koki itsensä tärkeäksi:) Tässä neiti ja uusi pyörä sekä uudet kengät! Nyt Emilia osaakin jo pyöräillä tosi hyvin, viilettää pihalla kauheaa vauhtia!

1640319.jpg

Tässä vasta suunnitellaan kynttilöiden puhaltamista. Kynttilät eivät ollettkaan mitkä tahansa kynttilät vaan olivat kirjaimia, EMILIA!

1640322.jpg

Näissä retrovaunuissa tyttövauveli köllöttelee Nauvossa, valkoinen hyttyssuoja on uusi. Vaunut ovat aikoinaan ostettu käytettyinä isoveljeäni Mikaa varten(vuonna 1978), eivät tainneet vanhempani noita ostaessa ajatella, että heidän lapsenlapsi nukkuisi myös niissä!

1640326.jpg

Sillä aikaa kun pikkusisko koisii puiden varjossa, isosisko saa leikkiä vartavasten tehdyllä hiekkarannalla mummolan pihassa! Aaah!

1640327.jpg

Tässä rakkaat siskokset yhdessä:) Emilia on tosi taitava ja ihana isosisko, aina aamuisin ensimmäiseksi kysyy joko vauva on heräänyt?? Tässä vauva on tosiaan juuri herännyt yöunilta ja köllöttelee vanhempien sängyllä Emilian pyynnöstä, hän tahtoi katsoa ja silittää vauvaa:)

1640329.jpg