Viime lauantaina Annis&Mika kävi meillä:) Sen jälkeen suksittiin saunaan ja ihasteltiin kun kerrankin saatiin saunoa rauhassa, Emilia ei touhunnut ihan niin paljon kuin normalisti. Syykin selvisi illalla/yöllä: neidillä oli kuumetta 39,4 astetta! Ei päästy mamman 79v synttäreille sunnuntaina:( Sama kuume pienemmillä lukemilla jatkuu edelleen, kaverinaan lievä ripuli... Tänään siis menossa 4:s päivä, likka vaikutti hiukan pirteämmältä, jaksoi tapella ja kiukutella nukkumisesta ym!

Sain jokin aika sitten jonkun viherpeukalon pureman ja tänään sain preman innoittamana aikaseks vaihdettua rahapuulle uudet mullat ja toisen ruukun. Emilia pääsi istuttamaan ohraruohoa pääsiäiseksi:)

1347274.jpg

Vkonlopuna Marko sai Eetun kanssa virkistää muistiaan miten ollaan pikkuvauvan kanssa:

1347167.jpg

Ei toi kipeenä olo Emilian menoa haittaa! Touhua riittää silti samaan tahtiin(kiukuttelua on kyllä hiukan enemmän). Tässä neiti on huomannut, että "hei, toi vauvansänkyhän on täynnä pehmoja! Mä tyhjennän sen!"

1347180.jpg

Näin iso tyttö meillä jo on:

1347162.jpg

Kävin eilen neuvolassa ja esittelin suonikohuisia jalkojani. Kerroin samalla, että lauantaina mulla tuli yht äkkiä kauhea turvotus jalkaan ja sitä pakotti. Neuvolan täti olis halunnut passittaa mut lääkärille, mutta yhtään vapaata ei ollut koko viikkona tarjolla! Hän huolestui mahdollisesta veritulpasta ja neuvoi oitis menemään TYKSiin jos itteä epäilyttää.. Tarttee tarkkailla tilannetta. Siihen kaatui myöskin ajatus lappiin lähdöstä:( Ei nähdä ukkia ja mummia ennen kuin toukouussa:(   Emilia on ahkerasti mummon ja ukin kanssa puhelimessa: ainakin kahdesti päivässä. Tulipa lapista jo korttikin Emilialle, piti siitäkin soittaa lähettäjälle, mummolle. Näin tottuneesti tuo luuriin juoruaminen käy(kortti kädessä):

1347268.jpg

Kiitos mummo makoisista vadelmista jotka olet jaksanut Emilialle poimia syksyllä:)

1347265.jpg