Aamulla nuorisojengi lähti makkaran paistoon Kemijoen varteen laavulle. Jengiin kuului siis minä, Marko, Ella ja Annis. Mikan piti tulla mukaan mutta Mustos-"legenda jo eläessään" Pentti tuli kylään ja määräsi Heikki-ukin ja Mikan traktorin kauhan rasvaamiseen! Joten Mika ei päässyt mukaan:( Annis oli vieläkin vähän kipeä, mutta silläkin uhalla halusi laavulle; reipas tyttö!

Ella nukkui osan matkasta kopassaan jota kiskottiin pulkassa, kyllä neidille uni maistui siellä! Porotkin tulivat joen toiselle reunalle ihmettelemään mitä oikein teimme.

Mikalla ei pitänyt rasvauksessa mennä kuin puolisen tuntia, mutta ehdimme sytyttämään nuotion, syömään makkaratkin ja lähtemään takaisin päin kun Mika hursteli kelkalla laavulle päin. Olimme paistaneet makkaraa Mikallekin ja käärineet paperiin taskuun, saipa sitten herra syödä makkaran "taskulämpimänä"!

Markokin uskaltautui kelkan kyytiin kun Mika oli kuskina, ei uskaltanut vaimonsa kyytiin tulla;)

Illalla vielä lähdettiin kahdella autolla katsomaan Pyhätunturin elämää. Emilia pääsi hotellin aulassa olevalle leikkipaikalle liukumaan ja leikkimään. Minä ostin itselleni kaakaon, Markolle sekä mummolle Irish Coffeen. Mummo ei moisesta tykännyt mutta onneksi juoma sattui olemaan Markon lempparia joten sai sitten kaksin verroin;)