Tänään meillä oli kunnon yllätys odottamassa kun herättiin päikkäreiltä! Emilia ja Marko nukkuivat lastenhuoneessa, me nukuttiin vauvan kanssa vanhempien sängyssä. Kuulin Emilian avaavan oven ja köpötelevän olkkariin, nousin itekin sitten ylös. Ja mitä olkkarissa oli??? Mummo ja ukki päiväunilla!! He olivat tulleet hakemaan Emiliaa Nauvoon sillä aikaa kun me nukuimme! Kyllä oli tyttö riemuissaan!  Nyt ollaan sitten kolmistaan kotona ja tehdään hommia jotka ovat jääneet tekemättä. Tehokas pikkulikka kun pitää arjen kiireisenä;) Tännekään en ole kuulumisia kerenyt aikoihin laittaa! Kerrotaanpas nyt ihan arkipäiväisiä asioita, kuten Emilian parhaita sanontoja!

"Voi Eetu/Haisu/vauva pieni raukka!" tilanteesta riippuen siis kenestä kyse.. mummo opettanut!

mistä tietää liikenteessä ollessa, että Emilia on väsynyt?? silloin kun kuuluu "heippa, mää menen yskinään!" myös joskus muutenkin kuuluu tuota lausetta silloin kun nti on suuttunut.

"älä viitti!" jos joku tekee jotain höpöä...

"Emilia vähä juskutti!" tyttö kertoo puhuneensa lööperiä..

"pojaaaaat!" Äänen painoa ei tähän saa, mutta toruva/kiukkuinen.. Kissat siis kisailevat jolloin neiti tuumaa, että nyt saa meno rauhoittua!

"sillon ku Emilia oli pieni..." Tätä on lähipäivinä kuulunut paljon! Hän on siis kuullut juttuja siitä mitä on tehnyt pienenä. Kerrottu hänen vauva-ajastaan.

Mitähän niitä vielä oli?? Näitä riittää vaikka kuinka paljon kun vaan muistais... Saatan tulla lisää kirjottelee näitä juttuja;)