Puolitoista viikkoa sitten soitin Turun Rientoon ja varmistin, että on lauantaina harkat ja vielä että ollaan menossa oikeaan aikaan. No, me menimme lauantaina Kerttulin koululle, kolkuttelimme ovia, soitimme ovikelloa, soitin jopa päivystävälle kiinteistön hoitajalle. EI päästy :( Luulin, että vika oli rikkinäisessä ovikellossa. Olin aivan varma, että se oli auleen ainoa peuskoulu.. Karu totuus paljastui tänään. Olin kiikuttanut meidät väärän koulun eteen! Meidän piti mennä Sirkkalan koululle. Ja aiemmin en kyllä osannut yhtään ajatella että siinä oli koulu! Eihän se edes näytä koululta.. Onneksi menin osoitteen perusteella, en Turku-tuntemuksen (kuten aiemmin..) Nyt siis Emilia pääsi harjoittelemaan koripalloa! Tyttö tykkäs!

Tässä kuvassa harjoiteltiin pienen pallon pitoa polvien välissä, oli siis lihasharjoitus. Lapset kylläkin kisasivat kuka pääsee ekana pallo polvien välissä perille :)

Ellakin jopa olisi innostunut tästä, mutta hän on vielä liian pieni. Ensi syksynä sitten. Ellei hänelle löydetä balettiryhmää.. :D