Jeejee!! Vihdoin koittaa se ilon päivä kun mummo ja ukki tulee takaisin! Voi sitä riemun käkätystä kun Emilia asiasta kuuli:) Kerroin sen neidille ulkona ja ohikulkijatkin kääntyivät katsomaan kun hänellä oli niin hauskaa!

Ihanan aurinkoisia päiviä ollut tällä viikolla, aiai! Tänäänkin menin parvekkeelle istuskelemaan siksi aikaa kun Emilia oli puistossa, ihan siinä hiki tuppas nenuun. Teerenkakat(=pisamat) alkoi jo hyppimään otsalla asti, jee:) Jos vaiks sais hiukan väriä naamaan niin ei ois niin kalkkilaivan kapteeni kesän tullen. Kuitenkin tulee alkuun vauvan kanssa nysvättyä sisällä aika paljon.. Supistuksia on joka päivä, muttei sellasia ku tarttis.. Saas kattoo kauanko tän etupalleron kanssa tarttee pyöriä.. Onneks olo ei oo mitenkään HIRVEEN tukala, väsyttää koko ajan ihan kauheesti. Rappusia on vaikee kävellä kun maha ottaa reiteen kiinni kun vauva on laskeutunut jo niin paljon.

Nyt tarttee alkaa vaatettaa Emiliaa, lähetään hakee isiä töistä:) Sillä kun on fillarista kumi tyhjä eikä tietenkään pumppua mukana,höh!