Juhannus tuli oli ja meni aikoja sitten. Ollaan oltu paljon Nauvossa joten en oo kerenny tänne paljoon raapustelemaan.. Kävimme viikkoa ennen Juhannusta neuvolassa jossa Emilia sai rokotukset. Eikös ne paukauttaneet just Juhannukseks kuumeen 39,2 astetta. Emilia oli mummon hyvissä hoivissa kun meillä oli Juhannusvieraita. Jotkut innsostuivat sanomaan mummoa jo Afrikka-mamaksi kun Emilia sai koko ajan olla kantopussikyydissä. Molemmat taisivat nauttia;)

727516.jpg

Asiallisesti Juhannusaattona ilta viiden paikkeilla saatiin valmiiksi saunan terassille ulkoilma-amme. Anniksen sanojen mukaan Nauvo-miniSpa!

Tässä sitä vielä tehdään, monta neuvojaakin näyttää olevan

727513.jpg

Ja Annis kiikuttaa vielä viimeiset koristekivet ammeen reunalle(ja kuten kuuluu, mies seuraa)...

727519.jpg

 Ja tietty hikisessä rakennushommassa auringon paisteessa tulee jano.. Ja täytyyhän ammeen valmistusta juhlistaakin kuoharilla:) Se olikin ainoa suora kulu ammeen teosta! Amme oli meidän asunnosta revitty, laudat kierrätyskeskuksesta ja naulat kertaalleen käynnistetty, niin ja kivet kaivettiin omasta rannasta!

Skåååål!

727521.jpg

Ja illan mittaan tuli tietty nälkäkin... Emilia ja mummo iloisina kuolaamassa grillin äärellä

727496.jpg

marko kokkaa ja muut neuvoo ja pyyhkivät kuolaansa

727508.jpg

Seuraavana päivänä pikkasen oli heikko happi joillakin.. Tässä hiukan koristelua muuten nuutuneen kuvauskohteen ympärillä:)

727527.jpg

Emilia pääsi "kuskaamaan" ukkia Justuksella, ensin täytyy tietenkin käynnistää.. Oisko pieni auto silti hiukan liian iso tälle kuskille??

727536.jpg

Ja tarttihan uusi miniSpa testatakin, kukas sen parempi testari kuin Emilia??

727530.jpg

 

Tässä alkaa likka jo hiukan parantua sillä hikoilu on alkanut kuumeen ulospukkaamiseksi. Äidin sydämen herkistävä näky.. sniif!

727532.jpg

Ja pitihän sitä käydä kiikkaamassakin, Ika-eno antamassa hyvät vauhdit! Onneksi kuume ei kestänyt kuin pari päivää:)

727553.jpg

Välissä käytiin kotona (pari päivää) siluttelemassa ja juottamassa Haisulia;) Eetu onkin ollut koko kesän Nauvossa nautimassa

727537.jpg