Kummityttöni vietti eilen ristiäisiään. Neiti itki lähes koko ajan vaikka teki mitä(nälkähän sillä sitten loppujen lopuksi oli). Onneksi pappi oli mukava ja ymmärtäväinen, kävelin vauvan kanssa ympäriinsä ja välillä nostin olalle, hytkyttelin ja tein kaikkeni, mutta eihän mikään auta nälän sattuessa. 

Kasteessa

Ella nukkui saarnastuolin alla rattaissa ja Emilia oli koko ajan vierelläni, kuten kuvasta näkyy.

Kakun tein tytölle perjantaina, lauantaina kävin illalla koristelemassa voileipäkakut ja itse kakun. Päällinen on vaahtokarkkimassaa.. Sen kanssa menikin hermot ja usko. Lopuksi kuitenkin sain jotain aikaiseksi.. Kummityttöni äiti kävi välillä pyyhikässä otsaltani hikeä, hikoilin meinaan enemmän kuin koskaan saunassa! Välillä otin huikan jaffaa etten kuivunut kasaan, olo oli kuin jollain "huippukokilla" Hen.koht. hientaputtelija, välillä hiukkaa hehehee! Leipomisten lopputulokset(kotiin pääsin koristeluillalla klo 0.35)

Ja kakku sisältä, tavis kakun sisus joka toisessa kerroksessa(hedelmämössö, banaani, kermavaahto) ja joka toisessa suklaatäyte(sulatettu suklaa, kermavaahto, muna-sokerivaahto, liivate)

Meidän kamerasta loppuivat taas patterit kesken, ainoa kuva siis meillä jossa tytöt ovat samaan aikaan linssin edessä.. Pakettien avaushetki