Olen jo jonkin aikaa yrittänyt opettaa Ellaa sisäsiistiksi, kehnoin tuloksin Mummon kanssa tuumattiin, että tämä loma saa olla käännekohta siinä asiassa! ella on selkeästi jo hokannut homman idean ja tunnistaa pissan, mutta kiuluun sitä ei ole kuin muutaman kerran tullut.. Mutta nyt!!!

Tänään tapahtui ihmeitä!! 3 kertaa päivän aikana Ella otti kädestä kiinni, sanoi kakka ja kiikutti itsensä päättäväisesti vessaan. Ja joka kerta pyttyyn tuli pissiliri!!! JEEE!!

Ellalla on tapana mennä omaan rauhaan hiljaa ähisemään kakkansa.. Tänään mummo huomasi asian ja kiikutti neidin pytylle. Itse olin epäuskoinen asian kanssa; olinhan tehnyt sen jo monta kertaa kotona! Mutta mitä tapahtui?? Ella teki asiansa pyttyyn, taas!!! Kyllä siinä riitti kehumista! Mikä nyt on niin erilaista??? Yhden eron huomasin: Mummo käänsi Ellalle selän ja jätti tytölle "kakkarauhan". ite aina jään siihen viereen höpöttämään  ja pelleilemään. Ehkä siinä on se juju: oma rauha! Tai sitten se vaan on niin että mummolla on homma hanskassa! Kummityttöni Sara on äitinsä toimesta laitettu jo jonoon "mummon kouluun" tulevaa tutista vieroitusta ja sisäsiistiksi oppimista varten

Täytyy tarkkailla tilannetta..  raportoimisiin!