On tässä tullut tehtyä vaika mitä käsitöitä noiden jälkeen mitä oikeassa reunassa on esillä ollut.. En oo vaan saanu aikaseks niiden esittelyä. Mutta jos nyt!

Syksyllä jo tuli tehtyä yksi odotuspaita joka on ollut ahkerassa käytössä. Kaava lehdestä tavallisesta paidasta muokattu odotusversio. Rypytys rintojen kohdalla laskostustekniikalla. Samalla kaavalla tehty toinenkin paita, turkoosi(joka on pesussa joten siitä ei ole kuvaa). Siinä on myös taakse sidottavat nauhat.

1548326.jpg

Ja sitten vaippoja:) BumGeniusta kopioiden yhden koon vaippa, eli sopii vauvalle ja Emilialle nepparisäätjöen ansiosta. Kaava oli vaikeimmasta päästä taskuvaippoja joita olen tähän mennessä tehnyt ja epäilin tämän onnistumista, mutta oon tulokseen kyllä tosi tyytyväinen:) Tämä tuotos siis eilen, äitienpäiväillalla.

1548310.jpg

Kerran vauhtiin päästiin ja homma luisti eilen niin tein toisenkin taskuvaipan. Ulkopintana PUlaminoitu raitatrikoo, sisus tavallinen trikoo. Malli DreamNappy nepeillä sivustakiinnitettävä. Tästä puuttuu vielä nepit jotka tarttis käydä laittamassa www.riemuli.fi

1548314.jpg

Aiemmin on tullut väsättyä www.eemukka.net Neelukka-vaipasta oma versio. Trikoo ulkopinta, täyttöaukko edessä, sisäpintana 2 krs harsoa(sieppaa maitokakan hyvin), kiinteänä imuna 3krs mikrokuitufroteeta ja lisäksi vielä tuplapitkä 2krs ulosvedettävä(kuivumista noeputtava) hamppuläppä. Luulen toimivan kuin unelma, ens viikolla nähdään kuinka käy;) Lilasaumalliset ovat äidin lapissa väsäämiä, pastellisaumaus on mun tekemä. Alla vielä kuva sisäpuolelta läppä ulosvedettynä

1548315.jpg

1548318.jpg

Sitten vielä vauvalle tehdyt villahousut. Niitä on aikamoinen läjä! Onneks ovat kaikki hiukan eri kokoisia niin eivät heti lopu:) Lilat/lilavihreät on tehty jo Emilialle muttei neito kerennyt niitä kauaa käyttää kun olivat vähän liian nafteja. Ylärivin värikkäimmät, niiden vasemmalla puolella vihreät lyhyt lahkeiset ja vihreät pitkälahkeiset olen ite neulonut hahtuvasta. Alarivin valkoiset olen ostanut käytettynä(merinovilla interlock) ja muut valkoiset mummo neulonut lapissa hahtuvasta(ilman saumoja!!!), osassa niistä on bambusilkkilahkeet ja vyötärö(wow!). Oikean reunan vihreät pökät mummo on ommellut merinovilla ribbistä HH Wool Shorties kaavalla:) Että kyllä vauvelin kelpaa:)

1548334.jpg