Onpas tullut tänään tuhottua kangasvaroja ihan urakalla! Kankaiden jämiä joita en raskinu heittää pois, mut mistä ei enää saa tehtyä vaatteita, ompelin räteiksi, naamanpyyhintäliinoiksi, kestositeiksi, ym.. Toki niitä kankaidenjämiä jäi vielä vaikka kuinka paljon! Mut tulipahan tarkistettua varastot ja virkistettyä muistia, että mitä kankaita varastossa oikein on. Villakankaita on vielä, bambua alusvaatteiksi, trikoota paidaksi tai yöpaidaksi, fleeceä vaikka jotain asua varten ymymym.. Ihan liikaa!

Tässä joitakin tuloksia

Samalla mallilla tehtyjä vaippoja, sisäpinnan väri vaan eri ja nepit erilaiset: toisessa pyöreät turkoosit ja toisessa limen väriset tähdet

Mummolla meni aikoinaan konepesuun Pierre Cavallon villatakki ja se tietty kutistui siellä sopimattomaksi. Siitä tein Ellalle mainiot villahousut! Hihat lahkeiksi ja takakappaleesta pyllynpaikka:)

Tarkoitus olis jossain vaiheessa tehdä ellalle merinovillakankaasta body, joten harjoittelin paidantekoa. Merinovilla on niin törkeen kallista kangasta, että sen kanssa täytyy mennä laakista oikein.. Metri maksaa 21€!

Löysin aikoja sitten ostetun kankaan josta piti silloin tulla Emilialle tunika, mut aikaa kului ja Emilia kasvoi.. Nyt siitä kankaasta tuli Ellalle hame. Kaavaa mulla ei ollut, nappasin tytöstä hiukan mittoja ja tein sen perusteella:)

Ja vielä yksi vaippuli. Olin ihan unohtanut nämä kankaat, mut helppo oli aloittaa kun vaippa oli valmiiksi leikattu! Toinen samanlainen jäi odottamaan vielä valmistusta. Mallina Eemukka kokoa M. Tän vaipan taakse kirjoitin Princess

Yksi paita on kanssa puolitekoinen vielä.. Itelleni keväällä aloittamani coolmax urheilupaitaan tarttis tehdä hihan-, kauluksen- ja helmankäänteet, sit sekin olis valmis. Nii, ja yhteen vaippaan tarttis vaihtaa kuminauhat! Sit olis puolitekoiset valmiina:)