Nonnii, en oo kerenny kirjottelee kunnon kuulumisia aikoihin! Mutta pikaisena yhteen vetona kerron, että aloitin 1.8 työt Liedon poliisilaitoksella, osastosihteerin harjoittelijana, kuukauden pesti. Siellä on varsin mukavaa, työporukka on kiva ja on hauska katsoa poliisilaitosta "sisältä päin". MUN mielestä meno ei ole kauhean kiireistä, mutta mä katselen sitä kaupan työntekijän kiireisillä silmillä...

Ja Emilia on aloittanut tarhan vuoropäiväkodissa. Tyttö meni innoissaan eikä ekoina päivinä meinanut pois lähteä! Nyt, kun kaks viikkoa on mennyt, alkaa tytöllä tulla oma tahto esiin ja itku silmään aamuisin. Huolestuneena kanaemona oon joinakin aamuina soittanut vartin päästä lähdöstäni ja saanut vastauksen: "kaikki on erinomaisesti. Emilia lopetti itkemisen heti kadottuasi näkyvistä ja kun puurolautanen tuli nenän eteen."

Muita tarhasta tulleita kommentteja: "Emilialla on todella vahva oma tahto josta otetaan välillä mittaa" ja " Tytöllä on loistava ruokahalu" sekä "Aamupäivät tuntuvat olevan Emilialle vaikeita. Silloin on känkkäränkkä esillä herkästi. Mutta kunhan huomio saadaan muualle niin kaikki taas luistaa". "Emilialla on hyvät unenlahjat", "tänään oli tyttö varsin aurinkoinen!"

Tässä kuva Emilia kuravaatteissaan! Pitihän ne testata ennen käyttöä;) Kiitos Hanna-"isotädille" niiden hankinnasta;)

826495.jpg

Ja lomalla ollessa tuli nauvossa kuvattua tyttö iltahammaspesulla. Se on muuten älyttömän kivaa touhua! Emilian mielestä... Millään ei sais harjaa pois likalta!

826487.jpg