Tapaninpäiväajelulle lähdettiin aamulla kelkoilla ja autolla Suovaharjun juurelle rakovalkioille. Matkalla haettiin MustosPentti mukaan. sehän riemastui ja otti tulireen mukaan!!

Yksi auto lähti matkaan jotta lapset pääsevät lämpimässä perille sillä rekiretki on kylmää kyytiä! Mika ajoi, minä ja Marko kyydissä. Puolessa välissä matkaa auto hylättiin ja kaikki tulivat reen kyytiin. Oli se lystiä!

Perillä Suovaharjun juurella sytytettiin tulet, paistettiin makkaraa, peuhattiin ja huristeltiin kelkalla! Taas kerran elämäämme rytmittävien lasten päiväunien takia meidän piti lähteä takaisin mökille:( Takaisintulomatkalla Mika huristeli kovaa vauhtia mehtäreittiä pitkin jolloin lumi pöllysi päin näköä, olipa hauskaa!!

Annis lähti ennen ajelua kotikonnuilleen Kolariin sukulkoimaan joten ei tullut mukaan reissuun. Lähtiessään neiti oli hiukan kipeän oloinen ja kävi sitten reissullaan Ylläksellä lääkärillä. Oli kuulemma ollut hyvää palvelua, samastaq paikasta oli saanut lääkkeetkin! No, lekuri oli todennut korvatulehduksen ja poskiontelotulehduksen! Ei olisi uskonut, onneksi kävi.