Emilia kävi torstaina sairaalassa korvien tuubituksessa. Reissu meni tosi hyvin, ei ollut läheskään yhtä vaikea kuin eka kerta sillä monesta asiasta viisastuttiin viime kerrasta! Illalla tyttö tahtoi jo pulkkamäkeen:)

Ella on ollut kipeän oloinen ja kuumeinen joten vein sen sitten perjantaina lääkäriin.. Lääkäri tuumas, että kyllä tää toinen korva punoitta. Hän ei välttämättä vielä aloittais antibioottia, mutta jos tulee räkäisyyttä lisää niin sitten kannattaa aloittaa. Lekuri kirjoitti varoiksi reseptin, kiva setä:)

Lauantaina käytiin Hirvensalossa pulkkailemassa Mikan ja Anniksen kanssa, oli hauskaa! Ainoa ikävä juttu oli kun menin vahingossa pienestä hyppyristä ja tulin suoraan häntäluuleni alas!  Voi arvata miten sen kävi:( Pulkkailun jälkeen mentiinkin  saunomaan M&A luokse:)

Sunnuntaina tajusin kuinka paljon Ellalta tulee räkää, varmaan se korvatulehdus oli sitten iskenyt päälle. Aloitettiin siis ab-kuuri. Nyt, keskiviikkona, tyttelin nuhaisuus on jo huomattavasti vähäisempää. Mutta kränää riittää. Varmaan hänellekin kohta laitetaan tuubit:(

Marko on ollut ihan asennuksien lumoissa ja koti on saanut siitä taasen riemun.. Ensin oli tuttavan kone korjauksessa, sitten tuli toinen kone ja sen jälkeen piti vielä yhtä omaa konetta fiksailla.. No, toivottavasti se tästä tahti taas kotona muuttuu:)

Viikonloppuna ollaan menossa Nauvoon koko perhe Catan ja Emilin kanssa, Esko on taas reissuhommissa. Tässä eräänä viikkona oltiin paljon Emilin ja Catan kanssa tekemisissä. Autossa Emilia kerran tuumas, että "mä olen ollut tällä viikolla paljon Emilin kanssa!". Eemilillä on nyt aika paha uhma tullut, Emiliakin on huomannut sen;)

 

Ite olen aloittanut kaksikin uutta harrastusta!! Itämainen tanssi ja Nia-tanssi, ne on IHANIA! Mä tykkään tanssimisesta, ja siinä hauskanpidon lomassa olen löytänyt taas liikunnan riemun joka on ollut kauan kadoksissa:( Mutta tarttee aloittaa varovasti, ettei innostus lopahda liian rajun aloituksen takia;)