Tänään heti aamusta lähdettiin alakerran tuttava-äidin ja heidän pojan kanssa Seikkikseen. Siellä oli ihan valtavasti lapsia!! Emiliakin oli ihan päästä pyörällä lapsimäärästä! Tyttö tykkäsi ihmisjättiläisistä, kättäpitkin oli kiva liukua! Tällä kertaa en palanut, mutta kuuma oli kyllä senkin edestä!

Päiväunien jälkeen puhelin pirahti ja Emilian kummitätihän se siellä. He tulivat kylään myöskin yllättäen kävelyreisulla, meidän vaipat pääsi heille kylään:)

Tässä Emil ihmettelee akvaariota, Eetu tarkkailee vieressä

638624.jpg

Emilia pääsi myöskin leikkimään isosiskoa, hyvin hän osaa laittaa tutin vauvalle suuhun

638631.jpg

Ja valloittava hymy  tulevalta mannekiinilta

638638.jpg

Illalla siivottiin parveke. Nyt tuli taas vähäksi aikaa yksi ylimääräinen huone:) Pesin samalla parvekkeen lasitukset. Täytyy sanoa, että kyllä vanhan kansan niksit on hyviä! Huuhteluveteen lisätty etikka varmisti sen ettei tullut raitoja lasiin:)

Tarttis tässä joku päivä mennä Riemuliin(www.riemuli.fi) nepittämään käsitöitä. Oon tehnyt lämpimämmän ilman unipussin, kuorivaipan sekä sisävaipan. Vielä on vino pino kankaita odottamassa leikkuuta. Tänään tupsahti postin mukana ihan loistavaa taskuvaippakangasta! Lankojakin on laatikollinen odottamassa puikoille pääsyä.. Jos sais yhden vaippahameen edes tehtyä kesän kunniaksi... Kaikkia hahtuvia en edes viitti neuloa pöksyiksi Emilialle, ei se kuiteskaan kohta enää vaippoja ees tarvii. Tarttee säästää tulevaan;) toivottavasti...