Viikonloppu meni tosi kivasti kun ei tarvinnut stressailla mistään:) Tehtiin vesivärimaalauksia ja muovailuvahailtiin. Mäkin löysin itestäni(Markon huomautuksen kautta) uuden taidon: osaan tehdä ihan kohtalaisia hahmoja vahasta:) tässä yksi

1322961.jpg Ruusa istumassa

Ja tässä pikkuneiti teki muistaakseni venettä

1322959.jpg

Välillä pitää hakea inspiraatiota miettimällä mitä tekisi seuraavaksi..

1322973.jpg

Lauantaina pääsin myös kampaajalle! Sanoin Markolle, että muistuttaa mua tästä hetkestä jos joskus pohdin hiusten leikkauttamista lyhyiksi!

1322969.jpg

 

Emilia on vähintään 2 kertaa päivässä puhelimessa mummon kanssa. Ikävä tuntuu olevan luurin molemmissa päissä kova:( Tänään Emilia sanoi, että "mummo pois lapista". Hetken aikaa kuunteli luuria ja sit tokas "Emilia lappiin hiihtämään", suloista!

Juteltiin mummon kanssa, että jos kerättäis likan kans kimpsut ja kampsut ja mentäs lappiin.. Idea houkutti kovin, mutta todellisuus iski. Tarttis mennä nyt heti, sillä 10. pvä on taloyhtiömme hallituksen kokous enkä voi olla sieltä pois. Sen jälkeen onkin pääsiäisviikko enkä halua matkustaa junaruuhkissa. Sit onkin jo liian myöhäistä raskauden kannalta:( Eli ei varmaankaan tuu lapin reissua tänä keväänä:( Katotaan, ehkä ens vuonna..