Taas on viikot menneet hurjaa vauhtia Aamulla herätään, pakkaudutaan autoon koko poppoo->lapset päiväkotiin->marko töihin->itse jatkan matkaa koululle.. Takaisin tullessa sama homma vastakkaisessa järjestyksessä. Sitten kotiin syömään, pikkuKakkonen, ulkoilu, iltapala ja nukkumaan. Aika moinen oravanpyörä.

Ruokailu Ellalla tarkoittaa tätä: siis tulos lattialla syömisen puolivälissä. Tuo "jalkatuki" onneksi koppaa osan

Läksyille jää aikaa yöllä Edellisiviikolla tehtiin vähän muutakin: torstaina käytiin HopLopissa! Ella painatti tukka putkella kaikkialla ja Emilia arkaillen perässä.. Kyllä tytöissä on huima ero tuossa asiassa: Ella ei pelkää juuri mitään ja Emilia pelkää /jännittää kaikkea!

TIVOLISSA

Lauantaina käytiin Tivoli Sariolassa(ettei tarvitse vappu ruuhkassa siellä pyöriä..). Emilia kävi karusellissa, mökötti koko ajan, jännitti sitäkin niin paljon. Sisko oli taas toista maata junassa: Ekaan vaunuun, molemmat ratit omaan käyttöön, rahdan toiselta puolelta kuului "äiti kato, mä ajan!!"

 

Tiistaina mulla oli koulussa kirjanpidon koe jota varten luin  sunnuntaina kun Marko kävi lasten kanssa Seikkailupuistossa. Lapsilla oli kivaa ja mä sain lukurauhan

TYTÖT JA KISSAT

Eetu tykkää tytöistä tosi paljon! Eetu nukkuu Emilian sängyssä tai masun päällä joka yö. Haisu taas on aika hyvin piilossa koko päivän, tulee esille vasta illalla.. Kerrankin Eetu ehdittiin ikuistamaan Ellan kanssa