Lähdettiin perjantaina Ellan, Shaiman ja Saran kanssa Nauvoon, Marko ja Emilia tulivat bussilla myöhemmin kun autoon ei kaikki mahtuneet. Emilia oli tohkeissaan bussimatkailusta:)

Sää ei oikein suosinut meitä mutta menoa se ei haitannut. Ulkoiltiin paljon, itse asiassa joka välissä. Sara pääsi ekaa kertaa saunaan:) Harmi vaan ettei huomattu ottaa kuvia:(

Mika ja Anniskin olivat Nauvossa. Meinattiin lauantaina alkaa puunkaatoon, mutta kun katselimme taivalle niin tajuttiin lopettaa aikeet: kunnon pilvi saapui ylemme ja vettähän se heitti niskaan!

Sunnuntaina käytiin yhdessä koko poppoo kävelyllä hakemassa villiomenia:) Ella alkaa näyttämään jo omaa luonnettaan ja tuli hyvin elävästi mieleen kerta jolloin oltiin Emilian kanssa samanikäisenä samassa paikassa kävelyllä! Samanlaiset heittäytymiskohtaukset nähtiin Ellalta kuin Emilialtakin aikoinaan.

Väillä Ella käveli, välillä oli kantoliinassa, välillä olivat molemmat, Ella ja Emilia matkarattaissa. Tosin siinä tuli ahdasta kun Ella alkoi potkimaan Emiliaa.. Sara nukkui tyytyväisenä retrovaunuissa:)

Sunnuntai ilta koitti ja Emilian ja Markon piti lähteä kotia kohti, taas bussilla. Emilia reippaana meni innoissaan bussiin, äidillä teki tiukkaa heilutella "iloisesti"... Kumma juttu, vaikka tiesi Emilian menevän isin kanssa kotiin niin silti meinasi tulla tippa linssiin!

Ellalla oli käetvä oma ruokapöytä "mökillä", juuri hänen kokoiselle sopiva

Ai miten niin oli vesi sunnuntai-illalla korkealla??

Normaalisti vesiraja on siis paljon alle pressun reunan..