Jouluaamuna syötiin perinteisesti joulupuuro ja sekametelisoppaa. Ja kukas muu sen mantelin nappas kuin ukki!! Perinteistä sekin;) Puuron jälkeen suunnistettiin kuuntelemaan Pyhätunturin saunakuruun Joulurauhan julistusta. Vaikka paikan on nähnyt monesti niin silti se on aina yhtä henkeäsalpaavan kaunis!! tietty kamerat ja puhelimet jäivät kotiin:(

Päiväunille pääsy venähti joten koko illan aikataulu muuttui turhan myöhäiseksi.. Saunaan mentiin neljän maissa ja ruokakin oli vasta jälkeen kuuden, mutta olipas se taas hyvää!

Eikä aikaakaan kun Joulupukki soitti, että hän on kuullut Emilian olevan tänä jouluna täällä lapissa. Onkos se Emilia siellä vai ei?? Täällähän se, tuumasin. Ja hetken kuluttua ikkunasta näkyi punainen viuhahdus! Mikä se oli???? No Joulupukkihan se siellä vilkuttaa!! Menin auttamaan pakettien kanssa kun niitä oli kolme säkillistä(siis sellaisia juuttisäkkejä) ja isot paketit päälle!!

Emiliaa jänskätti joulupUkki kovin, mutta onneksi ei yhtä paljon kuin viime jouluna. Nyt sentään laulukin luonnistui, mummon ja Mika-enon välistä:)

Paketit jaettiin ja ihmeteltiin uusia ihanuuksia. Vaatteita, infrapunahierojaa, pikaimuria, "kirje"vaakaa, potkukelkkaa, hiihtimiä, imuria ym! Ihmetellessä kello hurahti 23:een ennen kuin Emiliakaan meni nukkumaan! Muilla hurahti yli yö yhden..

UutisiaUutisia!!

Kesken lahjojen jaon Mika pyysi Annista tulemaan heidän huoneeseen toiseen mökkiin. Sieltä tullessaan Anniksella oli velmu ilme ja käsii piilossa, minä tiesin mistä oli kyse! uusi, kiiltävä sormushan siellä! Meillä on uusi kihlapari!! Kolmen vuoden harkinnan jälkeen Mika uskalsi sen vihdoin tehdä:kosaista Anna-Leenaa!