Noniin! Olen ehtinyt kehumaan, että miten hyvin tämä talvi on mennyt kun ei olla paljoa sairastettu. Nyt se onni kääntyi! Sunnuntaina mitattiin Ellalla kuumetta 39,3 ja seuraavana aamuna Emilialta reilu 38. Edelleen korkea kuume jatkuu ja kova yskä on molemmilla + räkää valuu nenästä. Toi kuume on kumma juttu: välillä luulee, että kohta ollaan terveitä ja kuumetta on vaan esim 37,2. Muutaman tunnin kuluttua se onkin taas 39! Ella nostaa kuumetta illalla ja emilia aamulla.. Tämä on vissiin RS-virus.. Saa katsoa saadaanko oheissairauksia:keuhkoputkentulehdusta, korvatulehdusta yms..

Ens viikolla alkaa koulu, saa nähdä pääsevätkö lapset silloin päiväkotiin tai mitä tehdään. Ellan päiväkotiuran kannalta tällainen viikon poissaolo päiväkodista ei tee hyvää kun seuraavan kerran joutuu kuitenkin olemaan siellä pitkän päivän..

Molemmille olen aloittanut raskaat astmalääkkeet jotta saisivat edes vähän hengitettyä, mutta yöt ovat tuskaa. Ei täällä nuku kukaan kun kuuntelee sitä naputtavaa, räkäistä yskää. Jos  vartti on putkeen hiljaista ni vois siitä hyvästä antaa aplodit! Ei hyvä yhdistelmä, kipeät kiukuttelevat lapset+valvomisesta poikki olevat lyhytpinnaiset vanhemmat Viikonloppua odotellessa.. Silloin voi edes vuorotella päivällä hereilläolon kanssa: yövalvomista on turha vuorottaa kun yskämökässä kaikki on hereillä kuitenkin!