Viikonloppu oli tuli ja meni, sisällä ollessa melkein kokonaan. Marko teki töitä ja me tytöt hönötettiin.. Ei viittinyt tätä sairasta klaania liikutella ennen kuin sunnuntaina Joulumarkkinoille Vanhalle Suurtorille. Nähtiin Joulupukki muorinsa kanssa ja Emiliaa jännitti! Ei tahtonut mennä lähelle, saas kattoo kuinka jouluna käy pukin vieraillessa!;)
Markokin valitti korvaa hiukan jo lauantaina, sunnuntaina enemmän.. Otti sitten Panacodin ja rupes nukkuu illalla kuurona poikana. Yöllä korvasta oli kuulunu PLOP, kipu hävinny ja kuulo palannu. Samalla oli korvast alkanu valuu verensekaista nestettä.  Meni seuraavana päivänä lekurille(arvausasemalle) ja Einstein oli tuumannu,  että sullahan on täällä tulehdus! No shit Sherlock! Aika pätevä lekuri... No antibioottikuurihan siitä napsahti! Markon elämän EKA ab-kuuri, miten joku on voinu selvitä ilman ab-kuuria 36 vuotiaaks!!
Korvatulehdushan ei sinällään ole tarttuva tauti vaan sen aiheuttava bakteeri on. Emilia on lähiaikoina öisin kiivennyt meidän sänkyyn nukkumaan, ilmeisesti sitä kautta tullut Markolle. Kumma ettei mulle ole tullut! Tai sit mä en vaan huomaa... Toisaalta, ehkä tän tartunnan kautta Markon elimistö koittaa käskeä himmaamaan työtahtia..
Kyl meil nyt lääkkeitä riittää! Onneks Emilian ei tartte nyt ottaa astmalääkkeitä (toistaiseksi), mut silti iltaisin pidetään lääkkenjako jono. Ei täs voi enää muuta ku nauraa ku ei itkeekään viitsi...
Anulle ab
Markolle ab
Emilialle ab
Ellalle ab, yskänlääke, Ventoline sumute ja kipulääke tarvittaessa.

Marko tuumas, ettei hän enää yhtään ihmettele jos mukulat kiukuttelee. On toi korvakipu sikses kauhee! En voi muuta kuin olla samaa mieltä, itekin olen niitä "muutamia" sairastanut...