Jaahas, Emilia vietiin eilen Nauvoon pitkällisten mietintöjen jälkeen hoitoon. Mä kerkeen tänään Rauhassa valimstautumaan juhliin, siivoomaan ja Rauhassa tekemään huomisen tarjotttavat:

savulohirullat

savupororullat

omenapiirakka

Nalle Puh-kakku

Kuvia synttäreistä tulee jälkeen päin jotta kaikki saavat nauttia visuaalisesti juhlahumusta:)

Tosiaan, mummo oli aamupäivän töissä ja ukki reippaasti hoiteli Emiliaa sen ajan! Kaikki oli mennyt hienosti, kertaakaan ei ollut tullut mitään kinaa. Oli kyllä aika jänskää, pisin kaksitaanolo-jakso Emilialla ja ukilla. Seuraavalla kerralla voikin olla hiukan pidempään;) He olivat pomppineet jumppapallon päällä ja Emilia oli pyytänyt ukkia: "kiusaa minua!" Tällä tytteli tarkoittaa kutittamista ja "reuhomista", juostaan pitkin asuntoa toisiaan takaa ja kutitetaan kiinni saadessa. Ruusa-koiran halinta oli tietysti myös oleellinen osa touhuja sekä vauvojen hoito ja junaradalla leikkiminen.

Mutta takaisin tänne koti-kuulumisiin. Aloitin leipomiset aamulla ja nyt olen saanut ne valmiiksi. Tunti vartti olen aikataulusta jäljessä joten äkkiä suihkuun ja laittautumaan! Siivoaminen saa jäädä huomiseksi:( Onneksi täällä ei ole kamala sotku. Ai niin, Emilian huoneen seinään tarttis kyllä porata yksi reikä jotta saadan hylly paikoilleen... Nyt on mentävä, se on moro!