No nyt!! Nyt ollaan oltu 2 viikkoa "possunuharokte-karanteenissa", eli kaksi viikkoa sitten tytöt saivat rokotteen ja nyt voi aloittaa taas "normaalin" elämän; kaupoissa käynnit ym. Täytyy sanoa, että on tää ollu hermoja koettelevaa aikaa.. Kauppakäynnit on ollu 10min piipahduksi, kieli vyönalla juosten, ilman lapsia kylläkin;) Tässä välissä on tullut touhuttua yhtä jos toistakin..

Uusi päiväpeitto Emilialle tuli ommeltua

Reissattua joka viikonloppu mummolassa

Ella 1,5v kuvassa

Ja mummolassa ollaan tehty päätyasuntoa. Kipsilevyt on seinillä, nauhoitettu levyt yhteen ja paklattu ruuvinkantoja, ja tietty joka välissä hiottu pakkelia!

Kotona tuli ahkeroitua pakon edessä: aika kun tuppaa loppuumaan! Eli mummo ja ukki hoitola sulkee ovensa ja häipyy piakkoin LappiinPienimuotoistakaan remppaa ei kiinnosta tehdä pikkuapulaisten kanssa.. Maalattiin makkarin päätyseinä uuden väriseksi: cafe latten ja pistaasin välimaastosta olevalla värillä

Alkusyksystä meillä meni vessan lavuaari palasiksi ja nyt oli korkea aika vaihtaa se! Kovan etsinnän jälkeen löytyi mieluisa allas ja kaappi. Mietintämyssy oli päässä pari viikkoa kun piti suunnitella miten kaappi irti, uusi tilalle mahd. vähillä reijillä, seinien maalaus, viemäröinti ja vesijohtojutut toteutuu "hepoiten". Hyvin suunniteltu kun on puoliksi tehty, sanoo vanha sanontakin

Työntouhssu koti näytti välillä tältä

Lopputulos oli tämä ennen jälkisiivousta

Pieni, vähän tilaa vievä, mutta toimiva allas. Syvyys vain 25cm!

Kyllä hommassa tuli paljon mutkia matkaan mutta lopputulos tyydyttävä! Vanhoja kannattimenpaikkoja ei voinut käyttää hyväksi joten piti porata kiviseinään uudet reijät; ja toivoa ettei osu vesiputkeen! En osunut onneksi Tuli sitten mullakin ekaa kertaa elämässä tehtyä vesien kytkentää, viemärin laittoa ja silikoonausta! Vaikka ite sanonkin niin emännäksi ihan kelpo suoritus!

Aikaa tähän kaikkeen oli  vajaa kaksi päivää, joten tehokkuus oli hupussaan! Kun ottaa huomioon, että niin vessaa kuin makkariakin piti paklata, hiota, paklata, hiota ja maalata!

 

Kuluneella viikolla otettiin pientä alkumakua pikku-Jouluun leivonnan merkeissä

Kummityttöni Sara on kasvanut tosi paljon! Tässä neiti on reilu 2kk "vanha", tiistaina kun näin niin oli paljon isompi! Eilen neiti kääntyi ekaa kertaa vatsalleen ja vatsalta selälleen! Hieno tyttö!

Pari viikkoa sitten Emilian kummisetä Esko oli hitsaamassa Nauvossa Mikan veneelle talvipukkia(siitä tuli tosi hieno) ja mummo teki kahvipöytään Daim-kakun Kinuskikissan ohjeen mukaan, slurps!!

Täytyy jossain vaiheessa napsia vähän kuvia kun on tullut aika paljon neulomisia! Mut kuvat voin kyl julkasta vasta Joulun jälkeen

oon ollu mielestäni tosi ahkera!! "Hei, mikä täällä haisee????? Ai joo, se on mun omakehu!"