Ehjin nahoin siis päästiin lappiin!

Heti tuloa seuraavana päivänä mentiin mummon ja Emilian kanssa Pyhätunturille laskemaan mäkeä, tulipa samalla reissulla syötyä nuotiomakkaratkin!Kieli ulkona On se kumma kuinka hyvälle makkara voi maistua vaikka sitä tuli kahteen otteeseen jo Hyypiässäkin syötyä! Huomasimme Pyhän hotellin aulassa lapun jossa kerrottiin Miinan ja Manun saapuvan torstaina viihdyttämään lapsia! Pistetään asia korvan taakse..

Siispä torstaina Pyhälle Miinaa ja Manua katsomaan

Me kävimme keskiviikkona Markon ja Ellan kanssa keskenämme kaupungilla, suuressa Kemijärven stadissaSilmänisku

Perjantaina kävimme täälläkin syöttämässä hevosille porkkanoita! Voi mitä ihania ukkiloita joka puolella suomea, molemmissa saa käydä syöttämässä heppoja! Mutta mitäs me kuulimmekaan potkurilla ohikitävltä mummelilta täällä: parin sadan metrin päässä on talo jossa on pieniä koiranpentuja!! Sinne siis! Pieniä, söpösiä suomenpystykorvan pentuja oli 6 kpl, iältään päivän vaille 4viikkoa! Ja niitä sai mennä paijaamaan

Pulkka ja potkuri ovat olleet kovassa käytössä! Mäkeä alas, jopa Suvitien iso mäki on tullut tutuksi. Mummo istuu jyydissä ja Emilia seisoo jalaksilla ja sitten menoksi! Voi sitä riemua taas! Tässä kuvassa tällä kertaa Ruusa "vetää" letkaa, mummo potkuttelee seuraavana ja Emilia on pulkassa porontaljan päällä!

Tietysti mäenlasku jäi hiukan kesken tällä kertaa kun sattui hassu vahinko, pulkka kaatui, mummo kieri ja Ruusa haukkui! Sivustaseurannut ei tiennyt mitä kävi kun lumi pölisi ja kuka nauroi eniten!