Jaahas, pitkästä aikaa kerkeen tänne kirjoittelemaan. Viimeiset kaksi viikkoa on mennyt Turku-Nauvo välillä sen mukaan onko Emilialla päiväkotipvä vai ei. Ollaan siis otettu kaikki ilo irti viime hetkistä minkä ukki ja mummo täällä olivat... Nyt he ovat siis lähteneet lappiin! Eetu lähti mummolle seuraksi, Tiuku kun on taas karannut:( Samalla saadaan testattua Emilian mahdollinen kissa-allergia. Viime aikoina meillä on ollut hirveä rumba öisin kun Emilia ei ole saanut nukuttua kuin pieniä pätkiä. Vihdoin eilen tajusin, että Eetu on päivät nukkunut Emilian tyynyn päällä, siispä pyykkäsin KAIKKI petivehkeet ja pesin Emilian koko huoneen. Sillä tuloksella että seuraavan yön Emilia nukkui kuin tukki! Saas katsoa mitä jatkossa...

Nauvossa ollaan työn teon lisäksi keretty rentoutumaan ja viettämään laatu aikaa, tämä kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa! Meidän perheen tytöt yhdessä poreammeessa:)
2076118.jpg

Olen tässä matkan varrella huomannut, että aina kun Ellalta vaihtaa vaipan ja pesee pyllyn niin häneltä lirahtaa pisut pöydälle. Siitä riemastuneena mummon kanssa laitoimme Ellan potalle. Ja pisuhan sinne lirahti, hieno tyttö!
2076124.jpg

Viikonloppuna Ella täytti puoli vuotta, jonka kunniaksi hän sai aloittaa maistelemaan kiinteitä ruokia!  Ensimmäisenä kokeiltiin peruna-kukkakaalta joka meni hotkaisten alas! Mangostakin tyttö tykkää, mutta omena-mustikkasose ei oikein makuhermoja miellytä.. Kaurapuuro menee suurella innolla. Ella on varsin söpö syöttötuolissaan istuessaan ja ruokaa tahtoessaan. Suu auki, pää eteen ja  kieli ulos, että "tohon hihnalle kiitti! Mä kiskasen ite sen suuhuni"
Ruisleipää on myös hauska natustaa! Mutta jos leipä tippuu niin huuto on aika kova.. Tältäkin tytöltä siis tahtoa löytyy!!
2076107.jpg

Tänään ehdin napsia Ellasta puolivuotis-kuvia. Mun mielestä kun nakuna oleva vauva lampaan taljalla on ihan ylisöpö näky! Emiliasta en moista kuvaa ottanut..:( Varmaan kesän lämmön taki ei silloin tullut ekana mieleen lampaantalja;)
2076128.jpg
Varsin ratkiriemukas nauru, Haisu kun pörräsi ympärillä!!