Nyt ollaan päästy taas kiinni arkeen, ihana lapin loma on enää kiva muisto..

Päiväkotirumba on lähtenyt hyvin käyntiin... Ella on siis myös alottanut päiväkotiharjoittelun, käydään tosiaan joka päivä olemassa siellä 2-3 tuntia jotta paikka tulee tutuksi. Emiliakin on nyt ollut vain osapäivän, tänään kylläkin isä hakee hänet eli on hiukan pidempään.  Ellan kanssa on mennyt tosi kivasti, ei mitään hämminkiä. Leikkii toisten kanssa ja käy kiltisti potalla. Yksi päivä mulla oli menoa ja jätin hänet sinne syömään ja nukkumaan.. Silloin ei ollut mennyt ihan niin hyvin, oli vähän itkeskellyt,  mutta se on luonnollista ja ihan tervettä. Jos ei itkis niin vois epäillä jotain ongelmia olevan, itku siis kertoo terveestä kiintymyssuhteesta Mut tällä viikolla siis ollut vain kerran "yksin".

Ensi viikolla Ella jää ilman äitiä päiväkotiin  useammin. Saa opetella asian pikku hiljaa ennen kuin tarttee olla täysiä päiviä, mulla kun alkaa taloushallinnon koulu 15.3 

Täytyy sanoa, että kyllä hiukan jännittää koulun alku, mutta odotan innolla!.. Näin monen kotonavietetyn vuoden jälkeen "aikuismaailmaan" siirtyminen on pehmeämpää koulun kautta, ja lasten kannaltakin helpompaa jos koulupäivät on hiukan lyhyempiä.