Perjantaina Heinoset tulivat taas viettämään päivää meidän kanssa. Tuli testattua sekin, että miten Emilian hoito onnistuu, hyvinhän se. Mä kun laitoin eteisessä takkia päälle lähteäkseni asioille niin Emilia selitti Catalle: "äiti asioille, Cata ja Esko hoitaa Emiliaa. Emilia leikkii Emilin kanssa." Hyvin oli mennyt illan selitykset perille tytölle. Heippa äiti, ja ovi kiinni.:)

Lapset halivat ja pusuttivat toisiaan vähän väliä, söpöä:) Lisäilen tilannekuvia myöhemmin.. Nukkuivatkin taas samaan aikaan hienosti. Emilia on pitkän aikaa kiskonut vain tunnin päiväunia mutta nyt hurahti yli kaksi tuntia koisiessa:)

Eilen kävin Filipin äidin kanssa naisten päivän kunniaksi elokuvissa, päästiin ihan eukot keskenään:) Katsottiin elokuva nimeltä Juno. Oli erikoinen, hauska elokuva. Suosittelen:) Elokuvista kun tultiin menin suoraan saunaan, Emilia ja Marko olivat menneet jo valmiiksi. Oli tosi ihanaa!

Tänään, sunnuntaina, käytiin mamman viime viikkoisia synttäreitä juhlimassa. Sattuipa paikalla olemaan Kaisa-tätini, Seppo-setäni sekä hänen vaimonsa Riitta. Ei ollakaan aikoihin nähty! Varsin hauskaa oli. Emiliakin tykkäs olla, kotiin kun tultiin niin köpötteli vapaaehtoisesti lähes suoraan sänkyyn ja nukkui taas yli kaksi tuntia!! Mäkin nukuin yli 1½h päikyt, luxusta:)  Päikkyjen jälkeen typy olikin kuin aurongon paiste! Onneksi, sillä ulkona satoi vettä eikä voitu siis mennä pihalle.. Yleensä siäpäivät ovat kaikkien hermoille tuhoon tuomittuja, muttei tänään, JEE! Isi oli vaihteeksi pop, joten mä kaivoin ompelukoneet esille ja surauttelin odotuspaidasta parit saumat ja yhden pikkuvaipan tulokkaalle. Onnistui muuten mielestäni hyvin:) Itse suunniteltu kokonaisuus, valmiin kaavan tuunattu malli;) Näistäkin tulee kuvia myöhemmin.. 

 

Jaahas, tarttee taas lähteä nukkumaan. Likka on alkanut rukata rytmiään uuteen uskoon.. Kuudelta herääminen olisi hänestä kivaa, meistä ei niinkään.. Tänään meni pitkien päikkyjen ansioista nukkumaan melkein tunnin normaalia myöhemmin, saas katsoa vaikuttaako aamun nukkumiseen..