No niin. Käytiin Helsingistä hakemassa Emilialle sänky mummon kanssa. Satiin se mahtumaan corollaan, onneks mulla oli työkalupakki mukana niin saatiin sänky osiin:) Tämmönen tuli:

928140.jpg 

Ja samalla reissulla käytiin Ikeassa josta tarttui mukaan toi lelulaatikko johon likka on just kiipeämässä. Eetu-kissakin tuli ihmettelemään uutta vempainta. Sänky muuten näyttää vähän hassulta kuvassa kun siellä on pääpuolen alla pari kirjaa korottamassa sitä, että Emilialla ois helpompi nukkua flunssaisena.

Tosiaan ollaan tossa välillä aktiivisestikin nähty Heinosten perhettä(jossa Esko on nyt keuhkokuumeen kourissa ja muutto tulevana viikonloppuna). Tässä kuvassa Emilia ja Emil lukevat yhdessä kirjaa Heinosilla

928148.jpg

Juu, ja sit sairaskertomuksia...

Luulin ite päässeeni jo flunssan yli mutta ei! Tänään napsahti antibioottikuuri. Ja meinas se lekuri pakottaa mut siraslomallekin, mutta mä en soustunut!

Emilialla on antibioottikuuri jo loppu suoralla.  Edellisviikon loppupuolella Emilia oli kauheen nuhainen joten vietiin se viime viikon maanantaina Pulssiin lääkärille, diagnoosi: toinen korva kokonaan tulehtunut, toisessa välikorvan tulehdus, keuhkoputkentulehdus sekä infektioastma! Että näin hienosti! Mutta kyllä tyttö on tosi reipas sairastaja, muuta en voi sanoo!!  Toi infektioastma-tuomio hiukan säikäytti..:/ Mutta se ei onneks kuulemma voi mitenkään kehittyä "normaaliksi" astmaksi. Se vaan tulee infektioiden yhteydessä:( Eli Emilialla on vielä vaikeempi hengittää kuin normaalilla sairastajalla:(

928143.jpg