Emilia oireili viime viikolla taas, säikähdin, että joko taas joku tulehdus. Varasin ajan spesialistille joka totes korvat ja hengitystiet terveiks:) Mentiin seuraavana pvänä omalle lasten lääkärille Maire Kask:lle  joka kuunteli Emilian masua, tyttö kun on valittanut mahan olevan pipi. Tuumas, että on vilkkaat suoliäänet ja epäili laktoosi-intoleranssia. Passitti meidät verikokeisiin joista tulee tulos 1.2. Siihen asti ruokavalio täysin laktoositon ja maitohappobakteereita. Nyt ei oo masu ollu pipi, kakka normaalia ja yöt kunnollisia:) Ehkä vika on siis siinä... Se kuullaan myöhemmin.

Ite kävin tänään neuvolassa. Olen ollu viimeisen vkon sairaslomalla ja nyt sain siihen 2vkoa jatkoa:) Sit onkin enää 2vkoa äippäloman alkuun:) Ihanaa:)

Käytiin myös tänään Leila-mummin ja Reijo-sedän luona. Mentiin yllättäen ennen klo 11. Olivat tosi iloisiva käynnistä, Emilia kävi molempien sylissäkin omasta halustaan:) Vietiin aamulla isi töihin ja käytiin Raision Tekniset:ssä kattomas valheellisia hintoja, murrr!