Näin iloisia tytöt olivat jo tänään:) Emilia nukkui varsin vahvasti viime yön, paria huutamista lukuunottamatta. Mutta yskä on hiukan talttunut. Ehkä se perjantainen korvalääkärillä käynti auttoi. Lekuri siis teki tukkeutuneeseen tuubin ilma-aukon ja imi vähän mätää pois korvasta. Ja ehkä korvatipoillakin on oma vaikutuksensa.

Ella on vielä kränä, mutta siskolle hymyillään AINA!

 

Kotitekoinen "höyryteltta". Sain lapset innostumaan höyryhengityksestä kun kerroin, että tehdään telttaretki kotiin:) Emilia onkin jo innokkaana telttaan kömpimässä. Teltassa oli siis sisällä kaksi vatia kiehuvaa vettä joissa oli inhalaatioöljyä. Kyllä se ihan kiitettävästi höyrystyi.  Tänään käytiin saunassa hengittelemässä samaista höyryä, kyllä alkoi pienillä räkävalua.. Ja niin myös äidillä! Markolle meinaa ja meinaa tauti pukata päälle, mutta toivossa on vielä hyvä elää.. Mä yritän taudin tuloa hillitä valkosipulilla(HYYI!!) ja Karmolis-tipoilla(ei nekään herkkua ole!)

Emilia leikkii lähes samantien korvien tuubituksesta tullessaan. Neiti on siis tehnyt junan(jota isi ohjaa sohvalta). Toivoa sopii, että Ella olisi yhtä hyvällä mielellä kun hän tulee perjantaina putkituksesta.. Mua meinaan jännittää se homma aika rajusti.. Emilia oli kuitenkin melkein 2v kun hänet operoitiin ekan kerran, Ella ei ole vielä edes 9kk!