Emilia sairasteli viikonverran, mutta on nyt tervehtynyt täysin, jee!! ja ilmeisesti ei Ellakaan sairastunut! Kopkopkop, täytyy koputtaa puuta... Silloin kun Emilia sairasti, hän sai sympatiat myös kissoilta

Perjantaina innostuttiin tekemään lihapullia, ja tietty äidillä oli mukana kaksi pikku apuria hommassa

Lihapullien teon jälkeen me työt lähdimme Nauvoon etukäteen, Marko tuli lauantaina päivällä, että sai hän rauhassa levätä työviikon jälkeen.  Tytöt pääsi lauantai-illalla porekylpyyn! Molemmat tykkäsivät tosi paljon! Jännää. Emilia kun oli pieni niin hän pelkäs poreita, Ella taasen hihkuu heti innosta kun poreet käynnistetään. Kertoo ehkä tyttöjen luonteen erilaisuudesta.. Ella on enemmän rämäpäinen villiko, Emilia rauhallisempi tuumailija.

sunnuntaina touhuttiin armottomasti, juhlapäivästä huolimatta! Täytyy sanoa, että ei tullut kyllä isänpäivää kovin suuresti huomioitua, niin paljon riitti tekemistä! Viikolla saatiin oma auto korjaamosta ja sen renkaidenvaihto sekä sisäpesu veivät rutkasti aikaa! Lisäksi puunasin vanhan Corollamme, jos sen vaikka saisi muutettua rahaksi...

Illalla ruuan jälkeen lapset vähän "painivat" Mikan ja Anniksen kanssa

Ja sitten taas hommiin! Mikan veneen masto piti ottaa pois, jotta paatin saa joskus nostettua ylöskin! Ukki virkkasi köysillä hyvän systeemin millä masto vain "kipattiin" kumoon ja irroitettiin kannen mastokengästä ja kiikutettiin suojaan. Siinä oltiin jokainen jonkun köyden nokassa vähän suuntaamassa mastoa, hienosti meni!!

Emilia hakusi välttämättä jäädä mummon ja ukin luo vielä yksinään yökylään, ja niin halusivat myös ukki ja mummo! Ne kyllä lellii tytön ihan piloille.. Emilialla olisi oma sänky mummolassa, mutta hän saa nukkua mummon ja ukin välissä! Me siis tulimme kotiin yhden tytön kanssa.

Tänään, maanantaina luulin omepelevani ja tekeväni vaikka mitä, mutta.. Päivällä kun olin laittanut pyykit koneeseen niin ihmettelin, että mikä lorina oikein kuuluu.. Juoksin kylppäriin toteamaan että pesukoneen poistovesiletku oli irronnut viemäriputkesta ja valuttanut kaikki vedet kaappiin!! Siinä meni sitten koko päivä kun pesin kaapit, lattian, putkistot ja asensin kaikki uudelleen paikoilleen!! Että näin tämä ompelupäivä.. Onneksi silti Emilia ei ollut kotona sillä sitä siivoa olisi ollut mahdoton tehdä kun kuitenkin pikku apuri olisi tullut sen keskelle myös..